20.2.07

Past na žraloka [Shark Bait / The Reef] - 20%

Americko-korejský počítačem animovaný film, který neuvěřitelně brutálním způsobem vykrádá Hledá se Nemo a Příběh žraloka.



Je to příběh rybičky, která se zamiluje do jiné rybičky, ale je tam zlý žralok a legrační žoužel atd. atd... Nic originálního, ale on ani Nemo neměl bůhvíjak originální námět.

Je ovšem doslova šokující, jak strašný je film po animační stránce. Když jsem viděl scénu "žralok je nabírán do rybářské sítě" nebo "mrož dovádí na mořském dně, ale přitom se pohybuje jako na souši", připomnělo mi to experimenty někoho, kdo si před třemi dny ukradl svůj první animační program a teď se kamarádům chlubí, co dokázal (s cizími modely). Vzhled rybiček ujde (byť je většinou vykradený), ale animace a pohyb kamery jsou neuvěřitelně strašné a myslím, že jsem v žádném filmu v našich kinech zatím nikdy tak strašnou 3D animaci neviděl. Nikdy. Včetně prvního Trávníkáře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.