28.6.23

Audio recenze: Krakenteena Ruby [Ruby Gillman, Teenage Kraken] - 60%

Je to především pro děti, skoro jsem se styděl, že na to jdu, ale... Je to svižné, nemá to žádné komplikované hluboké poselství a nepamatuju si, kdy naposledy jsem se u animovaného filmu tolikrát uchechtl. A dabing je velmi slušný.


13 komentářů:

  1. Takze Il byla hepy? Nebo AI ne uplne hepy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Píšeš nesrozumitelně. Tak se odvážím, pustím se na tenký led a odpovím ti za Francka alespoň na tvůj první dotaz. Il byla happy na 60% - kdyby sis to poslechl, všechno by jsi věděl a neptal by ses (i když ty možná jo).

      Vymazat
    2. Twl Hromsky! Tebe uz ze stolu hodili davno!https://www.google.com/search?q=fffilm+veresova&oq=fffilm+veresova&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIMCAEQABgIGA0YDxge0gEJMjA0MjhqMGo5qAIAsAIA&client=ms-android-xiaomi&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8&chrome_dse_attribution=1

      Vymazat
  2. Tak super, jdu na to misto na Indiana Jonese, ktery je jen padesatiprocentni.

    OdpovědětVymazat
  3. O 10% víc než precizně vypiplaný Mario? Tahle divně vypadající věc, která odpuzovala svým odfláknutým vzhledem už v traileru, to jako fakt? (Recenzi poslouchat nebudu.)

    OdpovědětVymazat
  4. Menstruace pobavila, Franta má samozřejmě pravdu, ta paralela se nabízí. Matka Ruby zatajila, že bude menstruovat, haha. Krakenteena nastavuje zrcadlo a Franta stále mutuje.

    OdpovědětVymazat
  5. Franta s Ilčou zašli na animák pro děti. V sále byly děcka s rodiči. A Ilča tam seděla s pánem co se nechal operovat, aby děti mít nemohli.

    To musel být pohled pro bohy. Františku, napiš prosím příště až nějak podobně půjde příště. Vezmu své 4 děti a zajdu se na vás podívat.

    OdpovědětVymazat
  6. A dabing je velmi slušný ???

    Na opravdové Filmy se kouká s titulky, přece!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, na opravdové filmy se kouká. Až si budu chtít něco přečíst, vemu si knížku.

      Vymazat
  7. https://images.squarespace-cdn.com/content/v1/54a09d3ae4b045dc154f9806/1607438324078-0OFIUJW4WBTPUG3C7ATY/5370-total+recall.jpg?format=1000w

    OdpovědětVymazat
  8. Ultraľavicoví extrémisti otočia svet hore nohami a poriadne s ním zatrasú, aby počkali, čo "dobré" z toho vznikne. Kam smerujem(?) - ďalšia plytká CGI stupidita snažiaca sa rozbíjať stereotypy: mýtická postava kraken podľa nového nie je monštrum, ale dobrá postava a morská víla je zase zlá postava.

    Dnešná kinematografia je ako 80-té roky - všetci boli radi, keď skončili, každý sa dnes hanbí, čo vtedy nosil a všetci sa modlia, aby sa táto úchylná móda nikdy nevrátila. Snáď sa dočkám zmeny k lepšiemu..

    OdpovědětVymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.