1.7.23

Retro audio recenze: Soukromé neřesti [Private Parts] - 70%

Docela legrační a také docela informativní, především pokud jste o Howardu Sternovi nikdy neslyšeli.


35 komentářů:

  1. Jaka firma film produkovala? Pokud Universal, proc tam nebyl kopec Paramountu Frantisku? Strhnul bych hned dvacet bodu za chybejici kopec!

    OdpovědětVymazat
  2. skvělej film, u nás jsem ho v době premiéry zaregistroval jen díky MTV a rychlé premiéře na HBO, jestli si to dobře vybavuju.

    OT dotaz na Frantu - minule jsem si vzpomněl na dříve častou akci s Baldynským, ale teď už docela dlouhou dobu nic - došlo k utlumení kvůli jeho scénaristické kariéře (akce s tebou = edgy = kontroverze, nechtěná publicita) nebo došlo k vzájemnému opotřebení materiálu? Doba kompostu, baldachýnu, fffilmu na novinkách, to byla krása.

    OdpovědětVymazat
  3. Prga. Na neřestech je nejlepší Jenna Jameson.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prga jak vyšitá. To byla která? Bylo tam hodně nahejch ženskejch. Ta s těma umělejma kozama, nebo ta s přírodníma?

      Vymazat
  4. Dobrej film, vtipnej, ale týpek musel bejt naprosto nesnesitelnej cock-a-doodle-doo.

    OdpovědětVymazat
  5. A ten Fruka, on tem filmum nejak rozumi, jo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čím dál, tím míň, ale kdo dnes čemukoliv rozumí. O to tu přece vůbec nejde. Znáte Tapin-rádio?

      Vymazat
    2. Ne, ale snaží se všechny kolem přesvědčit, že jo. "Řekli vám něco o mě? Kdo jsem?".

      Vymazat
    3. Jo, ale Ilča vie lepšie.

      Vymazat
    4. Ani ne, je to Audio recenzent a pan Rejzek jeho audio recenzovani udelil 10 %. Tech deset je za to, ze obcas je to vtipne, ale jinak, nez autori zamysleli.

      Vymazat
    5. Kde si mohu precist neco od pana Rejzka?

      Vymazat
  6. Frantisku, neuvazujete i o nejake Audio-video recenzi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi ani ne, protože s tím je ještě víc námahy než s psanou. Ale kdo ví, třeba někdy, časem...

      Vymazat
    2. Staci pustit record na mobilu na stojanku za 200 korun a mluvit na mikrofon. V programu pak kliknutim jednoho tlacitka sesynchronizovat zvuk a video, kliknout na youtube na upload a je hotovo. Nejak v tom nevidim tu namahu, protoze nepocitam s tim, ze by dochazelo ke strihani. Audio je take bez uprav.

      Vymazat
  7. Na film jsem se na zaklade Frantiskovo a Ilci tecenze podival a bavilo mne to. Jen jsem cekal lepsi vfipky. Tohle byly takovy trochu Troskovsky prvoplanovy fory typu prdnu si a lidi se smejou a hlavni hrdina uz s tim byl trochu otravnej. Ale kdyz pristoupite na to, ze to mela byt provokace zaprdencu a jednoducha zabava, tak vlastne dobry. V US jsou mnohem vetsi puritani, takze je nejaky sprostarnicky vytoci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezka slohovka. Pri prechodu na druhej stupen zamakej na pravopisu.

      Vymazat
  8. Ale snazil jsem se, to musis uznat.

    OdpovědětVymazat
  9. Františku, jako programátorskou a VHS legendu by tě mohlo napadnout pomocí AI API tyto své audiorecenze konvertovat do textu, který bys nahrál do blogpostu pod audio. Tím pádem by si to i tví věrní fanoušci mohli přečíst a mám tak trochu dojem, že jednou se ti to ten text recenzí bude taky hodit.

    Jedinný oříšek bude najít takový model, který dokáže rozpoznat i rozdilné hlasy a dokáže je oddělit. Ale věřím, že ho rozlouskneš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle wikipedie je Frantisek "byvalou hvezdou internetu", o programovaci legende se tam nic nepise. To obcas jen nejaky Rusak volajici z telefonni budky na nejakem okupovanem uzemi mu to tvrdi do sluchatka.

      Vymazat
    2. Frantisek ti v tom legendárne nebráni

      Vymazat
    3. Tož Franto, ogaro, hecni se a naprgej ten skvost.

      Vymazat
  10. Prave jdu z kina z Indyho 5 a jsem nadseny. Neposlouchejtr Fuku a jdete na to. Trinactilety Fuka by z tohoto filmu mel prvni skvrny na trenkach ve svem zivote, sedesatilety Fuka ma ustrizene koule a proto se mu uz nic nelibi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anebo ty jsi infantil bez špetky soudnosti. Nezapomeň, že ani Ilče se to nelíbilo, a ta svoje koule stále má. Dále drtivá většina filmových kritiků film taky kritizuje. Že by ani oni už neměli svá varlata?

      Vymazat
    2. V příkopu to taky nebyla mrtvá tramvaj. Nech to ležet.

      Vymazat
    3. Ano, ze se film nelibi dnesnim kritikum, nebo Fukovi, je jiz zarucenou znamkou jistych kvalit. Indyho jsem si uzival jako malej. Navic od predchozich Indy filmu, ktere byly cistokrevnou blockbusterovou zabavou, je tento Indy mnohovrstevnaty - resi v nem stari a jeho dusledky, ukazuje zbytecnost valek v ruznych obdobich lidstva (esesaci v nazehlenejch mundurech s hakacem byli naprosto k smichu v moment, kdy byli nekde jinde nez v roce 1939).

      Vymazat
    4. Stáří se v něm řeší mimo jiné tím, že dědka digitálně omlazujou a nechají ho dělat psí kusy jak mladýho čamrdu. Války nejsou zbytečné. Netvrdím, že jsou dobré, ale ti, co je začínají, a kteří z nich profitují, je za zbytečné určitě nepovažují, naopak.

      Vymazat
    5. Indy je rozhodne fajn, vela tam bije nackov, tak to je jasne ze Fukovi sa to nepaci. Ano vysledok mohol byt kratsi, je to jemne preplacane po akcnej stranke, ale solidny pribeh a adekvatna rozlucka s postavou.

      Vymazat
    6. A teď to zkus lidštinou! Muck😍

      Vymazat
  11. Odpovědi
    1. Skoro určitě ne, protože to distribuuje Vertical Entertainment.

      Vymazat
    2. Na premiéru Barbie můžou jen holky s velkejma kozama.

      Vymazat
    3. Tak to tam Frantisek ale muze!

      Vymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.