14.6.23

Audio recenze: Mezi živly [Elemental] - 40%

Úžasná vizuální podoba, poučná pro každého, kdo se chce věnovat animaci. A strašlivě předvídatelný a hloupý scénář, který jako kdyby náhodně smíchala nějaká ne moc dobrá umělá inteligence ze "zaručeně fungujících" ingrediencí všemožných animovaných filmů.


14 komentářů:

  1. Ten Wilhelm scream v jinak dokonalé znělce podcastu je výsledkem:

    A) Sevření Líškových koulí do svěráku.
    B) František si na nohu upustil Sinclair.
    C) Skřipce na bradavkách inspirujících se libovolným full frontálem.
    D) Schillerové páv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nieje vytiahnute zo specifickeho filmu, ako sofistikovany meta humor, ktoreho pointu pozna iba Fuka?

      Vymazat
    2. A) Well done! Verím, že práve tento druh humoru bola skutočná motivácia, prečo vznikol internet, xixi..

      Vymazat
    3. Well, well, well!

      Vymazat
    4. Studna, studna, studna!

      Vymazat
    5. Btw. mám teraz rozpozeranú Killing Eve a práve som zistil, že niektorí Anonymní platia vysoké sumy za týranie gulí. Tento číňan nedopadol dobre, ale údajne je to cool..

      https://www.youtube.com/watch?v=6J2BbPdX33M

      Vymazat
  2. Co k tomu napsat? Je zajímavý, jak se od banálního filmu, když se člověk pořádně zamyslí, můžeš dostat až k tomu, že je svět zkažený místo. Vzhledem k tomu, jakej brainstorming to ve Vás dvou vyvolalo, a kam až jste se dostali, se může jednat o kvalitní umělecké dílo - akorát dekadentní, a přes všechnu svojí líbivost i zrůdné. Možná je to zajímavější fenomén, než něco, čemu byste dali cca 60, 70%. Knížák by to třeba taky tak viděl. Tyhle filmy nemají být podnětné. Mají instantně zabavit a podprahově programovat naše děti už od mala k tomu, aby uvažovali určitým způsobem. Pro dospělé jsou zase jiné filmy a seriály, které ale fungujou stejně. A to je vlastně jen střípek zkaženosti dnešního světa. Všeho je moc, že nám z toho rostou už druhý prdele, ale přesto chceme víc.

    Orwell ve svých dílech kritizoval totalitu, jejímž předobrazem měl být Sovětský svaz, ale ve skutečnosti popisoval dnešní Západ...akorát to nevěděl a nechápal, protože měl moc napilno hanobením bolševiků.

    Franto, udělej si s Milfčou děti. Hloupí nejste, bitcoiny máte, bazén a Fantom whatever taky a reprodukce (a být očima a ušima stvořitele) je smyslem bytí. Pokud nemůžeš, klidně zaskočím (pěkně liberálně :-))

    JV(b)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty tu asi musis byt novy a unikla ti recenze na Vasektomii a zcela seriozni uvahy s pani manzelkou, jestli uriznuty kousek kuli nedaji civavam k jidlu.

      Vymazat
    2. Nový tu nejsem, ale toto mi skutečně uniklo. Tak to je prdel.

      Vymazat
    3. Řekněme si to narovinu: František nemá koule na to mít děti.

      Vymazat
    4. Ano, to je dobrý vtip. Z podcastu mi přišlo, že by Franta koule na to i měl, jen mu svět přijde strašný. Bohužel svět je mimo jiné strašný i díky věcem, jako je vasektomie, ale to je jedno. Ale milfča překvapila. Děti jsou otravné, brečí, nenechají tě vychrápat...well, wake up, ty jsi byla to samé. Problém je, že přesně tohle všechno rodičovské utrpení má hloubku a smysl, a když si děti srovnáš do latě, tak ti tyhle sračky nedělají. Ale to je nezralý názor, a až milfča trochu dozraje, děti bude chtít, a fest, stejně jako každá jiná ženská. Holt reprodukce. Tak ještě že maji namraženo.

      Vymazat
    5. A ja jsem i rad, ze doslo k ustrizeni a takzvane prirozene selekci.

      Vymazat
  3. Jak to, že Disney má vlastní štítek a Pixar ho nemá ???

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se to strašně líbilo myslím že odvedli dobrou
    práci

    OdpovědětVymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.