11.6.23

Audio recenze: O malých věcech - 70%

Není to komedie a není to film pro masy. Je to extrémně laciný film, ale jeho tvůrci věděli, co a jak si za ty peníze můžou dovolit. Je to série hodně depresivních minimalistických krátkých scének, které jsou svou divnostní překvapivě konzistentní. Pokud to není náhoda, bravo tvůrcům.


9 komentářů:

  1. To je úlet, že taková amatérština (nemyslím to zle), kdy herci nejsou nalíčení, nehrají třeba ani za prachy, natáčí se u nich doma, mají na sobě své spodní prádlo atd., jde do distribuce. Svět (západ) je těžce za zenitem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ilča by měla trochu omezit svoje dlouhý monology :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja myslim, ze z te vety jsi klidne mohl vynechat tri posledni slova. Frantisek Fuka je mozna v tuto chvili jiz nejlepsi audio recenzent v Ceske republice, ale to se ja bohuzel nedozvim, protoze si to nepoustim po spatnych zkusenostech z predlonska, kdy jsem tuto chybu parkrat udelal.

      Vymazat
    2. Franta by měl mít svůj vlastní pořad na ČT featuring The Illlest Illčča.
      Jinak ty podcasty nejsou špatný. Psaný recenze byly vtipnější, ale tohle je ok. Už jsem si zvykl. The Illest do toho vnáší zajímavej element, a někdy je sranda poslouchat, jak na film mají odlišný názor, nebo jsou třeba trochu mimo atd. Třeba na Frkovi a jeho názorech je slyšet, že začíná stárnout a kostnatět, což mi opět nevadí, protože kdo nestárne, že?
      Prostě život jde dál, USA rozjebávaj celej svět a my koukáme na bezduchý hovadiny. Krása. Jdu si číst Sovětskou civilizaci 1. díl. Mupy mup!

      Vymazat
  3. Film jsem neviděl, ale v obsazení poznávám cca 1/3 herců. Není to tak, že by to byli amatéři nebo tak.

    OdpovědětVymazat
  4. Podle nadpisu jsem se těšil na psanou recenzi, a ona to je pořád audio recenze, jen už tak není nadepsaná... To už pak vlastně nemá cenu mít fffilm ani v RSS čtečce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proc ses tesil na psanou recenzi? Frantisek je preci nejznamejsi audio recenzent v Cechach a na Morave.

      Vymazat
  5. Ak tam nehraje češka Pauhofová, tak nejdem.. A teším sa na True Detective..

    OdpovědětVymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.