11.12.23

Audio recenze: Tři mušketýři: Milady [Les Trois Mousquetaires : Milady] - 60%

O trošku standardnější a nudnější než první část. Je to více téhož, ale je to pořád solidní dobová podívaná. Nejsem si ovšem jistý, jestli potřebuji vidět pokračování (avizované v závěru filmu).


4 komentáře:

  1. Idem si to vypočuť, ale dúfam, že Mylady je nebinárny transsexuál, D'artagnan je fluidný gay s fraktálnou sexualitou a kráľ Lájoš XIII. alebo aspoň dvaja šľachtici vo Versailles sú čierneho etnického presvedčenia - inak by film nedával zmysel. A btw. Polanski natočil zaujímavý film na steroidoch - síce som nepochopil wo co go, ale Mickey Rourke by mal okamžite prestať s botoxom, inak sa transformuje na Donatellu Versace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Líškastický pán Fanta12. prosince 2023 v 13:56

      Já neidem vypočúvať lebo sôm si musiel pozrieť odporučiený film pána Polanského pán Líška a teraz na ňaj koukám alebo čučím ako sa hovorovie praví. Pokial sa Mickey Rourke transformuja na Versače, mohlo by to byt zaujimave z hlediska felácie, lebo kurenie, ako sa praví hovorovou slovenčinou. To bychom si pak mohli dát hezkú Dartaňanskú threesome, tedy trojku a splnit tak tvoj sen.

      Vymazat
  2. Nejsem si ovšem jistý, jestli potřebuji vidět pokračování (avizované v závěru filmu). ... Ona ti veverka řekne co chceš vidět, neboj 😂

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá na fotce že jim z těch píchadel Batman sebral buřty.

    OdpovědětVymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.