28.12.23

Videohra: Shadow Gambit: The Cursed Crew - 90% (a další hry)

O nové pirátské zombie videohře, kterou jsme žili několik posledních týdnů. A o Baldur's Gate 3 a pár dalších hrách. A to "hledání objektů", o kterém se letmo zmiňuji, se jmenuje "Hidden Throught Time 2".


19 komentářů:

  1. K Xcom 2 WOTC existuje na Steame veľmi veľa super modov. Nové druhy vojakov, alienov, nové mapy, herné mechanizmy, lepšie používatelské rozhranie. Určite odporúčam.

    OdpovědětVymazat
  2. Právě jsem si hezky hrál sám se sebou.

    OdpovědětVymazat
  3. Pane Frantisku. Chtel bych si poslechnout recenzi na tu novou hru Posledni vlak domu. Podle traileru to vypada dobre. Hlavne super tema.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by mohlo byt zabavne. Dam vediet Developerom ze ak by ich otravoval nejaky Fuka, nech mu nedavaju nic zadarmo.

      Vymazat
    2. Žádná hra Poslední vlak domů není. Je pouze Last Train Home - https://store.steampowered.com/app/1469610/Last_Train_Home/

      Vymazat
    3. Nebo si dej hrnec na hlavu a bouchej do něj šutrem. Mohlo by to bejt super.Teda jestli da nekdo pak video. Co?

      Vymazat
    4. Aj fíl lajk last train home

      Vymazat
    5. Poslední domeček pro vlaky?

      Vymazat
  4. Frantisku, je od tebe velmi stedre, ze jsi nyni tak setrny a vsichni tvi dedicove zdedi ohromne penize. Maly Fanda bude mit jiste radost z takoveho dedictvi.

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. To je zadarmo na gamepassu, to maj Fupeni urcite uz prolezly. I kdyz clovek nemuze vedet vzhledem k pracovnimu vytizeni recenzentskeho dua.

      Vymazat
  6. Ja bych chtel odhaleni jak nekdo nekam neco strka pres stolni desku a pritom skoro zvrhne konvici. Nebo ty dalsi uchylarny. Treba jezevec v trenkach, šamana jak obětuje. A tak prostě.

    OdpovědětVymazat
  7. Doporučuji Pong! Jeden mastí a druhý kibicuje. Zábava na dlouhé zimní večery!

    OdpovědětVymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.