21.12.23

Audio recenze: Ptáci stěhováci [Migration] - 40%

Šel jsem na to, protože jsem "někde" slyšel, že to je docela originální a nápadité. Ale to byla lež. Je to další naprosto nezajímavá blbůstka výhradně pro děti, zaměnitelná s jakýmkoliv CGI seriálem na Netflixu nebo YouTube. Tedy, tenhle film má lepší animaci a hudbu, ale to je asi dětem úplně jedno a dospělí nemají žádný důvod to vidět.


4 komentáře:

  1. Tak proč jsi na to nešel s dětmi? Z prvního manželství máš přece dvě. Asi už jsou na to velké? Fandovi už bude tak 12, ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maleho Fandu vcera zastrelili u FF UK, kde byl nestastnou nahodou, kdyz si myslel, ze FF UK znamena Frantisek Fuka Učitel Kinařství a chtel tatinka pozdravit cestou ze skoly. Za dva roky z toho bude skvely akcni film.

      Vymazat
  2. "otec je bojazlivý", klasika, ako inak = typická woke-feministická-progresívna devaluácia mužov. Tak, ako v prípade pedofilov, sa film zameriava na nevinné bezbranné deti. Holt treba vychovať nových avatarov ideológie a vymývať mozgy už od detstva. Pretože "Česko sa otepluje 2x rýchlejšie ako zbytok sveta, Slovenko sa tiež otepluje 2x rýchlejšie ako zbytok sveta a vlastne každá krajina na svete sa otepluje 2x rýchlejšie ako zbytok sveta". A to nie je žiadna sranda, len boomeri, černoprdelníci a konzervy to nechápu (a ani sa im nečudujem :).
    _____
    Neoboľševici sa našťastie do Apple TV nestihli infiltrovať a tak podozrivo produkuje kvalitu za kvalitou, napr. miniseriál Lessons in Chemistry (mohlo by zaujímať Iľču). Ale pozor! Protagonistka je feministka a seriál popisuje problémy, ktoré zažívali ženy v maskulínnych 60. rokoch. Všimnite si, že ma to vôbec neirituje, naopak som celý čas držal holke palce. Pretože tá doba naozaj nebola pre úspešné ženy jednoduchá.

    Tento miniseriál je NEmanipulatívny, pretože NEzobrazuje mužov v krajných polohách ~ buď patetický ňouma/bačkora alebo zlý-neempatický-psychopat. A ženy NEvykresluje ako obete útlaku a anjelské bytosti s kozmickou empatiou. More power to you, Apple TV..

    OdpovědětVymazat
  3. Kokotlebovci hledaji kronikare, ktery by mel popsat sodomii uvnitr strany. Nechces to vzit? Mas na psani talent!

    OdpovědětVymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.