25.7.23

Audio recenze: Strašidelný dům [Haunted Mansion] - 40%

Je záhadou, proč to Disney vůbec natáčel, protože je to po všech stránkách horší a nudnější než 20 let stará verze s Eddiem Murphym. Prakticky jediným pozitivem pro mě byly různé odkazy na stejnojmennou atrakci, které asi většinu českých diváků nechají zcela chladnými.


25 komentářů:

  1. Podle obrazku to Disney natacel, aby dostali praci cernosi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, cernosi praci dostali, protoze jsou pro rasisticky americany strasidelni.

      Vymazat
  2. A tys tam byl? A paní taky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já několikrát (ve Francii a Japonsku), paní jednou.

      Vymazat
    2. A jaké byly rozdíly mezi domem ve Francii a domem v Japonsku? A paní byla kde a byla tam s tebou?

      Vymazat
    3. To muselo bejt fajn :-) máš z toho nějaký video?

      Vymazat
    4. Nebyla nova pani v Japonsku na dotackach jiz dvakrat?

      Vymazat
    5. Ano, byla. A přesto byla jen jednou v Haunted Mansion. V Paříži. Kde se to jmenuje Phantom Manor, ale je to totéž.

      Vymazat
    6. Máš skvělou paní, Františku, važ si jí!

      Vymazat
    7. Jo, Ilona je fajn.

      Vymazat
  3. Všimol som si, že posledné roky majú filmy na imdb hodnotenie v priemere 4-5, 6 už je blockbuster. A tak som presedlal na seriály - väčšinou "pozerám" ako background kvôli angličtine. Občas ma niečo osloví, napr. Dopesick (paralela s kovidizmom) a nedávno The Last Days of Ptolemy Grey (protagonista je herec s čiernym etnickým presvedčením).

    Ale už aj tie seriály dokurvili povinnými kvótami podľa kalifornského receptu - pozeranie týchto sračiek fyzicky bolí. Tak napr. vo Vikingoch Valhalla sa dozvieme, že v Nórsku žila v 12. storočí kráľovná čierneho etnického presvedčeníia, so what..

    #znamenídoby #jetofpiči #ultralevičácivyližtesiprdel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi se musíš začít dívat na filmy a seroše, kde se černoši vyskytují přirozeně. Chápeš? Prostě nigga shit. Třeba Lakers Dynasty, Wu-tang american saga, Top boy... Tam žádný kvóty nejsou.

      Jo a nedávno jsem se znovu mrknul na Promising young woman, protože jsi o tom psal jako o neomarxistický agitce, a mně se ten film, když jsem ho viděl poprvé, dost líbil. Tak jsem chtěl vidět, jestli máš pravdu a je to vážně neomarx shit. A překvapivě bych si dovolil nesouhlasit. Je to poctivej revenge flick. To, že se tam mstí žena mužům za znásilnění kamarádky, a že jsou tam muži vykresleni většinou slabošsky, ještě neznamená, že to tak není. Jsou tam i dobré mužské postavy a zlé ženské postavy. Z filmu jsem žádnou trendy politickou agendu necítil.

      A přestaň furt tak hloupě zjednodušovat to levičáctví. Je to složitější, už jsem to tu psal víckrát. 50 shades of leftism.

      Čest!

      Vymazat
    2. Liska je submisivna buzna, tak je citlivy ked muzi nedominuju vsetkemu.

      Vymazat
    3. Kvalitni filmy jsou, ale nejsou tak popularni v kinech. Me treba oslovil Dragged Accross Concrete, kterej je hodne brutalni a hodne si dela legraci z cernochu (coz se Fukovi vetsinou libi), ale zda se, ze tento skvely film Audio recenzentum vseho druhu uniknul.

      Vymazat
    4. To byl dost dobrý film. Ale "Brawl in Cell Block 99" se mi líbil víc (stejný režisér).

      Vymazat
    5. Brawl je best. Ale Zahler taky napsal hnihu (jméno nevím, ale je to dohledatelný na Databázi knih), a ta kniha je prý až obsesivně brutální (jakože děti atd), což neuznávám.

      Vymazat
    6. Hrome, ja knihy nemôžem ani vidieť a to som intenzívne skúšal. Chodil som do požičovne (či ako sa to volá) a vždy som dal max. 10 strán (treba zdôrazniť, že prvé strany sú prázdne listy, nadpis, poďakovanie, ktoré sa povinne preskakujú). Som skôr audio-vizuálny typ (takých je tu zrejme viac) - čiže podcasty, youtube, filmy etc. Ale poznám holku, ktorá to má presne opačne - neznáša audio, podcasty a miluje knihy..

      Vymazat
    7. Anonymní 13:43 - nejde o to, aby dominovali biely muži nad negrami alebo muži nad ženami, ale c'mon (!) 45 kg modelka zmláti štyroch 90 kg gangstrov?? To zaváňa manipuláciou a ideológiou. A na to som háklivý. Detto černoši - nemám a nimi problém, ale vo Vikingoch preboha?? A samozrejme scenárista musí vysvetliť, ako sa tam dostala černoška, tak si vymyslí, že ju uniesli s Alexandrie.

      Mňa irituje dnešný kinematografický model - muž neschopný ňouma-bačkora alebo evil psychopat (nič medzi tým neexistuje) a na druhej strane alfasamice. Je to strašne nudné a predvídateľné. Proste celé zle..

      Vymazat
    8. Brawl bol dobrý.. Aj Shot Caller (2017) ma zaskočil. Lenže toto je toxická masculinita, takže dnes zakázaná..

      Greta "How dare you" Thunberg sings swedish death-metal:
      https://www.youtube.com/watch?v=CLxpgRqxtEA

      Vymazat
    9. Ano, Brawl jsem chtel take zminit, ale nechtel jsem psat moc dlouhej prispevek. Vaughn dupajici na hlavy je super. V obou filmech je nekolik rasistickych joku na jihoamericany a cernochy ("znas mexicany, spi jich 20 v deseti postelich v jedny mistnosti", "kdyz rozriznes cernochovi zaludek, je to strasnej puch", "proc ma tak tezkou kabelku - nosi v ni sminky jak kazda latina" - to si jen matne vzpominam, asi tech joku bude jeste vic).

      Vymazat
    10. Liška 20:45: No a teď si představ, že myš Jerry zmlátí kocoura Toma. To je manipulace a ideologie jak vyšitá. A děje se to už sedmdesát let. - A to ani nemluvím o tom, jak pár kůzlátek zmlátí vlka a jak hloupý Honza dostane princeznu. Stovky, ne, tisíce let ideologických manipulací. I prabáby našich pradědů byly indoktrinované!

      Na světě existují jen dva druhy názorů. Za a, názory, s nimiž souhlasím. Za b, propaganda.

      Tolik soudím o tomto tématu. Mimoto soudím, že Liška je kokot a měl by být zlikvidován. Ohrožuje Řím.

      Vymazat
  4. Sel bych, ale bojim se, ze film bude straslive strasidelny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to nebude tak strašidelné, jako bylo vystrašujicí slůně z Alijena.

      Vymazat
  5. Franto, myslím, že s tou fuckin Barbie jsi to prokoučoval. Fila dokonce naznačil, že je to zajímavější než Oppie. Zajímal by mě tvůj názor. Těch pár kil byste za lupeny pro pupeny dát mohli, než vymetat tyhle srágory zadara.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fuka sa tomu vysmeje, ze to je feministicka agitka.

      Vymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.