9.1.24

Audio recenze: Krvavý Johann - 10%

Teoreticky by se dalo nějak vyrovnat s tím, že je to super ultra laciné. Horší problém je, že scenárista a režisér nemá scenáristický ani režisérský talent, takže se 90 minut diváte na scény, které nedávají žádný smysl a nevzbuzují ve vás jiné pocity, než "Ježiš, to je super ultra laciné a nudné". Sami tvůrci nabízeli srovnání s českým "Choking Hazardem", ale ten je proti "Krvavému Johannovi" oscarové veledílo.

Oprava: Zombie nezabije Petra Novotného ale Petra Rychlého!

 


26 komentářů:

  1. Petr je mrtvý, Dejve.

    OdpovědětVymazat
  2. Choking hazard by možná nějakého oskara dostal, ale rozhodně ne za hudbu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, Daniel Krob to dost posral...

      Vymazat
    2. Jj, ten hlavní motiv je tam strašně divnej.

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Nebude, to je od Vertical Entertainment: https://www.fffilm.cz/2022/10/vertical-entertainment-proc-uz.html

      Vymazat
    2. Franta recenzuje filmy jen od Horizontal Entertainment. Hehe.

      Vymazat
    3. Well, trístna kvalita recenzovaných filmov (aka pytchoviny) indikuje, že sa jedná skôr o Horizontal Tragedy, xixi.

      Btw. mám rozpozeranú fascinujúcu paródiu na Černobyl (The Days). Neviem, či to bolo zadanie od Netflixu alebo sú Japonci naozaj tak dementní a potláčajú emócie. Natáčanie si predstavujem takto (režisér inštruuje hercov):

      "My Japonci sme autisti, ktorí nevedia rozlíšiť emócie z výrazu tváre. Ty Hokaido, budeš mať celý čas dementne otvorené ústa, pretože si v šoku a budeš rozprávať dementne s otvorenými ústami, pretože si v šoku. Harakiri, ty budeš dementne hopsať ako parkúrový kôň alebo nejaký gay, lebo ide o život. A všetci sa budete celý čas análne ukláňať (pozn.: ako keď mi čekoval prostatu urológ)".

      "Pane, pane, namerali sme 300 a maximálna prípustná hodnota je 400. Hurmikaki, vysvetlite mi, čo to znamená? Pane, pane, znamená to, že reaktor môže vybuchnúť. Hurmikaki a keď vybuchne, bude v ňom diera? Hai + análny úklon. A je to bezpečné, Hurmikaki? Hai + análny úklon."

      "Čerpáme vodu? Hai + análny úklon. [o hodinu neskôr] Nečerpáme vodu? Hai + análny úklon."

      Protest proti krízovému manažmentu vyzerá v Japonsku takto (návod): 1) dáš si dolu nohavice 2) otočíš sa zadkom k premiérovi 3) poškrabeš si riť cca 10 sec. (dĺžka trvania je zrejme priamo úmerná od nasratosti) 4) oblečieš si nohavice 5) vrátiš sa na miesto, akoby sa nič zvláštne nestalo :).

      Vymazat
  4. Tohle cist nekdo zhuletej, tak se bude divit. Zajimave fantazie.

    OdpovědětVymazat
  5. Godzilla minus 1 je výborná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Otázka je, kde se dá sosnout v 1080p kvalitě. Aspoň...

      Vymazat
    2. Neviem, stihol som kino.

      Vymazat
  6. Johann je gumovej. Nendu.

    OdpovědětVymazat
  7. Líškastický pán Fanta14. ledna 2024 v 13:00

    Tak sôm konečnie pozeral Killers of the Flower Moon. To bola tedy neskutečnie zvriacená dóba. Kuóli multimilionovému dedictví presmerovanému na len jednú ösobu bolo nutné zavriaždít niekolkô desietek ľudí. Well, teraz stačia superlajk na Tindere a jedna vasektomía.

    OdpovědětVymazat
  8. Jestli sami tvůrci odkazují na "Choking Hazard", tak je to dost varující. Ten film možná funguje jako ilustrace devadesátkové kulturní kocoviny, ale jinak bych se k němu bál vracet jako divák, natožpak filmař.

    OdpovědětVymazat
  9. Stačilo mi pár vteřin poslechu, abych se ujistil, že Fukovi si svými "recenzemi" ze všech dělají prdel a jsou hrdí na to, jak vědí úplné hovno. Sněgoňová a Kotleta? Neznáme, nikdy jsme o nich neslyšeli, nečteme českou literaturu. Fuko, zkus se někdy zeptat třeba Jiřího Pavlovského, on ti o Kotletovi rád něco povypráví. V Johannovi hraje jediný známý herec, Jan Dolanský, zbytek jsou neznámí. OK, Lenka Vlasáková, mmch Dolanského manželka, Roman Zach, Petr Rychlý, Jiří Ployhar, Jana Bernášková, všechno totál nonameové podle Fukových. Rychta. Takhle se to dělá. Solte bulvám, zmrdi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proc bych se ptal Pavlovskeho, kdyz by stacilo vlozit jejich jmena do Googlu? Pokud by me zajimali.

      Vymazat
    2. Prečo rozprávaš o niečom čo ťa nezaujíma?

      Vymazat
    3. Jak uz tady nekdo psal: kdyz manzele Fukovi "recenzuji" filmy, ma to uplne stejnou relevanci, jako kdyby "recenzovali" fotbalove (nebo treba hokejove) zapasy.

      Vymazat
    4. Aby si nepôsobil ako stroskotaný samozvanec, ktorý nemá miesto v našej spoločnosti.

      Vymazat
    5. Sternritter: Já bych se ho spíš zeptal, proč vypráví o něčem, o čem absolutně nemá páru.

      Vymazat
    6. No proč asi. Pro pocit vlastní důležitosti a s nadějí, že ty řeči ještě někoho seriózně zajímají. Jinej důvod to mít nemůže.

      Vymazat
    7. Seriozne ne. Ale pote, co odesel neboztik Michal Kolesa je Frantisek Fuka solidni nahradou meho guilty pleasure - pozorovani internetovych exotu.

      Vymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.