1.1.24

Audio recenze: Maestro - 50%

Film, ve kterém je mnoho dobrého (například herecké výkony, kamera, hudba...), ale je nepříjemně schizofrenní. Některé scény jako kdyby byly určeny divákům, kteří Bernsteina nikdy neviděli / neslyšeli, zatímco k pochopení jiných je nezbytná detailní znalost jeho díla a lidí z jeho okolí. O Bernsteinově životě jsem nevěděl téměř nic, ale z celého filmu jsem si odnesl především informace "Byl bisexuál a manželka měla zdravotní problémy", což je na 130 minut trochu málo.













4 komentáře:

  1. Já bych radši něco o intimním životě takového filmového recenzenta, nebo recenzentky. Třeba Spáčilka může mít zajímavé intimní život.

    OdpovědětVymazat
  2. Počkej si, už v roce 2058 bude mít premiéru jeden "netradiční dokument". Mezitím se můžeš podívat na film Síla o životě Fukova kamaráda Kamila Fily.

    OdpovědětVymazat
  3. Maestro neboli Mistr je, byl a bude jenom jeden.

    OdpovědětVymazat
  4. Kdy bude ta 100% recenze na Dream Scenario?

    OdpovědětVymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.