3.1.24

Dvojrecenze: Jeden gól / Noční koupání - Oba 40%

Nejsou to vyloženě špatné filmy, ale jsou zhola zbytečné. Všechno, co v nich je, jsme už viděli jinde, a většinou lépe. Netflix vám nabídne mnoho přinejmenším stejně kvalitních variant na tatáž témata.



15 komentářů:

  1. Hraje tam Nightswimming od R.E.M.?

    OdpovědětVymazat
  2. Fassbendera mám rád (Shame), samozrejme heterosexuálne..

    OdpovědětVymazat
  3. Koupete se v lete s manzelkou v bazenku uplne nazi? Mas pritom erekci?

    OdpovědětVymazat
  4. Tak jsem si to pustil. Manzele Fukovi vubec nechapou koncept kvalifikace na MS ve fotbale. Nejspis o tom nikdy neslyseli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co kvalifikaci. My moc nechápeme ani koncept MS ve fotbale.

      Vymazat
    2. Nechcete tedy delat audio recenze na fotbalove zapasy? Bylo by to podlozeno podobnymi znalostmi jako recenze filmove a herni.

      Vymazat
    3. Niekto vás donútil na to ísť?

      Vymazat
    4. Nedonutil, ale jestli to bylo zadarmo, neber to.

      Vymazat
    5. Ja prave nechodim na filmy ktorych tema ma nezaujima. Nudil by som sa. Aj zadarmo.

      Vymazat
    6. Já vůbec nechápu co je to koncept

      Vymazat
    7. Tak tím, že nechápete koncept MS ve fotbale bych se radši vůbec nechlubil. Ačkoli na druhou stranu chápu, že idiot jako vy se tím pochlubí rád.

      Vymazat
  5. Jé, dvojrecenze, to mi připomíná jeden prastarý Fukův scam, ještě z dob před FFT, a sice recenzi na Jedlíky. To bylo tak: Fuka oznámil, že udělá na tento film (který měl být podle ohlasů děsná sračka) recenzi, ale chce za to 1 BTC (dnes takřka milion Kč!). Lidé se těšili, že to bude zase nějaká pořádně vypečená recenze plná vtipů a popisu retardovaného děje, a protože 1 BTC tehdy stál pouhých pár tisíc Kč, poslali mu ho. A jak se k tomu postavil Fuka? Napsal tzv. dvojrecenzi Jedlíci vs. Donšajni, kde oznámil, že oba filmy jsou velmi podobné a dále se věnoval především Donšajnům, přičemž jednou za čas utrousil něco ve smyslu "to platí i u Jedlíků". Filmu, za jehož recenzi mu lidé poslali nemalé peníze, nakonec věnoval asi jen dva nebo tři odstavce. A to zcela bez humoru a popisu děje se nad rámec základního nastínění zápletky nevěnoval vůbec. Už tehdy muselo být každému alespoň trochu bystrému člověku jasné, co je Fuka zač. V následujících letech se to akorát potvrdilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaroslav Cimrman10. ledna 2024 v 22:18

      Já jsem na Jedlíky peníze dal a jsem za to rád.

      Vymazat
  6. Americka samohana mne nezajima. Dal jsem gol a mam z toho jiz nekolik let radost.

    OdpovědětVymazat
  7. Na gumove strasidlo nendu. Je olezle a strasidelne.

    OdpovědětVymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.