7.1.24

Audio recenze: Pan Blake k vašim službám [Complètement cramé!] - 60%

Film, který svou zápletkou a formou působí, jako kdyby byl natočený před 50 nebo více lety. Je pomalý, bezkonfliktní a (nepejorativně) "příjemný". Možná už jsem moc starý, ale připadalo mi to jako příjemná změna oproti současné kinematografii. Malkovich v hlavní roli bohužel nic extra.


11 komentářů:

  1. Pan Blake je sice k vasim sluzbam, ale u Fuku je to jedno, protoze samotni muzi nesmi psat, takze pan Blake prijde zkratka.

    OdpovědětVymazat
  2. Btw pred padesati nebo vice lety byl natocen napriklad Kmotr, ktery Fuka nevidel, pred 50+ 2001 Vesmirna Odysea ci Mechanicky pomerancy krery Fuka asi taky nevidel. Dale pak original Halloween pred temer padesati lety (Fuka asi nevidel, nebo ano?) A pak Alien pred 45 (Fuka videl). Opravdu nejaky film ve stylu filmu pro pametniky pusobi jako treba Rocky?

    OdpovědětVymazat
  3. A kdy byl Malkovich něco extra. Umí se jenom tvářit jako tydýt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rounders, Con Air, asi by se toho dalo najit vic, ale v techto byl hyper extra.

      Vymazat
    2. jn, kdy předvedl nejhorší přízvuk? v Rounders (1998) - Final Poker Scene https://www.youtube.com/watch?v=BJFxtii24uA !?!?!? či

      Vymazat
  4. John Malkovich je goat. Kdyby ztloustnul, nasadil si konkavni brejlicky a cely rok hral na xboxu hry a nekdo ho u toho natacel, mohl by klidne hrat Frantiska Fuku ve Fukove zivotopisnem dramatu.

    OdpovědětVymazat
  5. Malkovich na tom obrázku vypadá jako Fuka bez brýlí. Akorát Fuka je teda o poznání špekatější, zřejmě nedrží programátorskou dietu.

    OdpovědětVymazat
  6. Dnes jsem si pustil Králové videa a velmi mě pobavila hláška u FF.. "Od roku 2015 pracuje na filmu o svém milovaném Japonsku." To zvedá hodnocení o hvězdičku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A v jaké souvislosti to tam řekl? Nepřijde mi to relevantní k tématu toho filmu.

      Vymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.