1.11.23

Audio recenze: Pět nocí u Freddyho [Five Nights at Freddy's] - 60%

Vzhledem k tomu, že jsem málo očekával (a videohry jsem nehrál), mě to vlastně docela příjemně překvapilo. Není to v ničem revoluční, ale má to slušný scénář, režii, herecké výkony a vytváří to docela fungující "lore" v pozadí toho všeho. Možné varování: Scény "Strašidelné figuríny někoho vraždí" představují jen asi 15 minut filmu.


13 komentářů:

  1. Willy's Wonderland s Nicholasom Cageom náhodou nevidels? Na porovnanie. Inak zajtra na to idem s dcérou.

    OdpovědětVymazat
  2. https://www.csfd.cz/film/811319-ada/galerie/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bude asi pěkná blbost, ne? Islandsko-polská koprodukce, hmm, díky, spíš ne. Minimalistické jako Diskutérovy myšlenky. Až to bude na internetech, kouknu na to, a třeba to nevypnu, ale zatím zůstanu u dokumentu o rap illuminati - mnohem zajímavější.

      Vymazat
  3. Jak je mozne, ze existuje nejaka hra, kterou jste s pani manzelkou nehrali? Nedostatek volneho casu? Neni zadarmo?

    OdpovědětVymazat
  4. Tiež som nehral hry, lebo videl množstvo roleplays, knock-off games a grafiky na Roblox-e. Vo vypredanej kinosále s vekovým priemerom pod 20 zaznel pred koncom 2 krát potlesk. Myslím, že pre túto generáciu je FNAF film asi taký zásadný ako pre mňa Krotitelia Duchov ;) a pre veneráciu po mne (asi) Harry Potterovia.

    Staršia ešte hodinu aj pol predebatovávala film online s kamošom z PL. Čo sa týka môjho dojmu, neočakával som veľa a nakoniec sa z toho vykľul celkom vkusný film. Emočne zhruba na úrovni Ghostbusters: Afterlife. Not bad, not awesome either. Som zvedavý, čo a či sa z tohto (niečo) vykľuje do 10-15 rokov

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Harry Potter byl pro Slováky zásadní. To dost vysvětluje. V Topolčanech prej zavřeli posledni kliniku bělení...

      Vymazat
    2. No pro mladsi generaci i pro Cechy. Nic pro tebe.

      Vymazat
  5. 60%? Takovému odpadu? Zlatej veterán z Vietnamu! Vlastně ne, to je dement, že?

    OdpovědětVymazat
  6. What just happend? Buď som videl horor pre deti do 12 rokov alebo ďalší diel rodinných prípadov. Why me?

    OdpovědětVymazat
  7. Tady máte real life horror (20 minut)
    https://www.bitchute.com/video/WY2VoSsamhbK/

    OdpovědětVymazat
  8. Třeba to nevíte, ale před pár měsíci totálně lehlo popelem město Lahaina na havajském ostrově Maui. U nás se o tom moc nemluví, ale v US of A je velmi rozšířen narativ, který tvrdí, že Lahaina neshořela díky lesnímu požáru, ale byla ve skutečnosti spálena supervýkonným laserem. Okolo celého případu panuje mnoho alarmujících nejasností. Více zde v tomto stručném 15 minutovém dokumentu.
    https://www.youtube.com/watch?v=4hvCJbno1h4

    OdpovědětVymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.