28.11.23

Audio recenze: DogMan - 60%

Slušný herecký výkon Caleba Landry Jonese a pár originálních a kvalitních audiovizuálních nápadů. Ale celkově to všechno nedrží moc dobře pohromadě a je to spíš přehlídka náhodných cool okamžiků než soudržné dílo.


8 komentářů:

  1. Tento web je archaický...

    OdpovědětVymazat
  2. Franto, film Jak mít sex je tvoj životopis? Gratulky.

    OdpovědětVymazat
  3. Film jakože byl ňufíkovej tak napůl. Možná jako lehce nadňufíkovej, ale od nejňufíkovějších filmů to bylo žejo moc jakože daleko. Vobčas tam jakože bylo ňuf a bylo to supr, ale pak najednou to bylo neňuf a nebylo to moc supr.

    OdpovědětVymazat
  4. Zeptám se mimo téma filmu, nevíš, co se stalo s Honzou Moličem? Byl celkem dost aktivní na Mastodonu, rád jsem ho četl ale pak najednou přestal psát a teď se mi jeho profil ani nezobrazuje.

    OdpovědětVymazat
  5. To neni Batman. To já poznam!

    OdpovědětVymazat
  6. A vystupuje ve snimku Muff? Jestli ne, tak nendu.

    OdpovědětVymazat
  7. Transvestita není to samé co travestita. Travestita může být i straight, jen se převléká do ženských šatů - asi případ hrdiny tohoto filmu.

    OdpovědětVymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.