2.5.24

Audio recenze: Space Station Earth - 40 %

Vypreparované elementy multimediálního živého představení moc nefungují jako samostatný film (naštěstí jen hodinový). Nechat celou stopáž dvě třetiny plátna prázdné je spíš zločin než odvážný umělecký zájem. Citelně chybí nějaký kontext, ať už vypravěč nebo vysvětlující titulky. (Ilča 20 %)


8 komentářů:

  1. Proč na to chodit do kina, když můžu vykouknout z okna a vidím Vesmír taky, že jo... Tvl, Ilčo, choď raději na české romantické komedie s Polívkovou a Prachařem.

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, mezera před procentama! Franta šel do sebe!

    OdpovědětVymazat
  3. A Ilča konečně nehraje druhé housle, ale první (i když jinačí než Hana).

    OdpovědětVymazat
  4. Fascinuje ma ako dokola chodite na priserne, casto nepozeratelne posobiace filmy, ktorym davate nizke hodnotenie, ale serial s rozpoctom nasobne vyssim na ktorom pracuju ti isti ludia ako na filmoch (dobrych) je z nejakeho dovodu strata casu lebo kameru nerobi roger deakins ale nejaky iny menej dolezity drzitel X oscarov

    OdpovědětVymazat
  5. V kosmu jsou vystrasujici slunata, proto bych tam nechodil.

    OdpovědětVymazat
  6. Hohoho, zajímalo by mě, kdy se Franta s Ilčou rozvedou. V těch podcastech jsou často slyšet takové ty rozpory, které jsou sice zatím drobné, ale s postupem času získají brutální rozměr i potenciál. Taky Ilča vlastně viní Františka, že ji na toto vůbec bral. Brzy pochopí, že Franta je vlastně geek lůzr, kterýho zvou jenom na mrdky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokud bude Franta bitcoinový multimilionář, tak "nepochopí"

      Vymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.