29.9.23

Stěhování na doménu fffilm.cz

Zjistil jsem čirou náhodou, že doménoví squatteři už nevlastní doménu www.fffilm.cz, kterou vlastnili mnoho let (a proto byl FFFilm na doméně fffilm.name).

Takže jsem ji koupil a FFFilm jsem přestěhoval na www.fffilm.cz.

Původní doména .name bude pár let přesměrovávat na novou, dokud ji nezruším.

Bude zřejmě pár hodin / dní trvat, než se to všechno ustálí a začne správně fungovat...

29 komentářů:

  1. Hlavně aby nezabloudili Chlebec, Lišák a další štamgasti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slováci co chodí na FFFilm nyní po volbách budou aspoň týden truchlit. Tak snad bude chvíli klid.

      Vymazat
  2. A teraz budú bulvy animované?

    OdpovědětVymazat
  3. František/Ilča, pozrite si Rebel. Pôvodne som si chcel zaprovokovať, že je to film o kultúrnych obohacovačoch, lekároch, vedcoch, inžinieroch, programátoroch etc., ktorí na nafukovačkách obetovali svoje životy, aby zachránili úpadok Európy spôsobený LGBT eunuchami a ktorí sa neskôr rozhodli nezištne (teda úplne zdarma) pomáhať Islamskému štátu.. lenže to by bola generalizácia (= not good)..

    Bude férovejšie, ak napíšem, že jeden muslim žijúci v Belgicku, ktorý je zhodou okolností režiser, sa rozhodol vymedziť voči extrémnemu Islamu (btw. voči ľavicovým extrémistom sa na internetoch vymedzujem aj ja a je to dobre). A robí to podozrivo skvele. Robí to tak, aby to nebolo predvídateľné a nudné. Trochu mi vadí, že sa na niektoré dejové linky (napr. osud šária manželky) úplne vyprdol - takže by to chcelo pokračovanie..

    Dlho ma niečo nenadchlo ako toto - v porovnaní s ódou na Nike (film Air), ktory som pozeral ako 7 dielný seriál vyše týždňa. Tak někde soudruzi v Holivudu zrejme dělají chybku..

    OdpovědětVymazat
  4. Nebylo by lepší změnit doménu na fukocast.cz? Stejně už to tady s původním fffilmem nemá nic společnýho...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Původní FFFILM" vycházel jednou týdně (každou středu) na Neviditelném psu Ondřeje Neffa a byly to filmové zajímavosti plus několikavětné recenze. Takže současná verze s ním má společného celkem dost...

      Vymazat
    2. Z toho čo si vymenoval, iba tie niekoľko vetové recenzie.

      Vymazat
    3. Ted to ale neni fffilm, ale iffilmsosdrff - Ilona Fuková Film S Občasným Skákáním Do Řeči Františkem Fukou.

      Vymazat
  5. Fantastický pán Drevokocúr, pozri si film Cable Guy. Je to o takovém americkém pánu Líškovi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ťunťo, radšej si znova pozriem toto.
      "The King has no friends.. only followers and Anonymous foe."
      ____
      Dnes to bola sofiina voľba, gaylordi..

      Vymazat
    2. Myslim, ze tvuj obrovsky intelekt a neskutecny filmovy prehled oceni spise v diskuzich na csfd.sk, tedy cesko SLOVENSKE filmove databazi, kde muzes klidne mluvit tim okrajovym slovanskym dialektem a nikomu to asi nebude vadit tolik. I kdyz teda csfd zalozil Slovak s madarskym prijmenim, ktery predstira, ze je Cech a mluvi radeji cesky, takze i tam se muzes setkat s nepochopenim, pokud budes mluvit narecim vychodnich divochu a pratel ruskych barbaru namisto civilizovanym zapadnim jazykem.

      Vymazat
    3. Anonymní, ty hlavně nemysli a přenechaj túto extrémne náročnú činnosť odborníkom na myslenie..

      Vymazat
    4. Presne tak Anonymni, zober si priklad tuto z Lisku. Ten najprv film dezolatsky onalepkoval ako uplny retard. Ale potom si pozrel trailer a vdaka vabivej hudbe a vizualu popremyslal a mudro sa rozhodol, ze tomu da sancu.

      Vymazat
    5. A to je kdo, ty?

      Vymazat
    6. Well, mám na mysli všetkých 1) inteligentných, vzdelaných, sčítaných ľudí, ktorí 2) majú aspoň trochu skultivované svedomie 3) nebývajú v hoteli Mama a 4) niečo v živote aj dokázali..

      Vymazat
    7. A kedy sa zacnes svojimi kriteriami riadit?

      Vymazat
  6. Tak sem nech psat i jine lidi a udelej z toho portal o filmu, hrach ci cemkoliv jinem. Takhle je to jak ten neviditelny pes bez neviditelneho psa, jen s tvymi sporadickymi prispevky (fukocast neposloucham). Stane z tebe medialni magnat, nenavist mistnich hyen se trochu naredi, takze => profit.

    OdpovědětVymazat
  7. Zase jedna dokoncena domena

    OdpovědětVymazat
  8. Ty smradlavá líško, jdi pryč. Nikdo tě tu nechce. Doslova.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už ma to začína unavovať, tak si dáme psychologické okienko: keď niekto používa NEprimerane generalizácie typu ">>nikdo<< tě tady nečte/nechce" alebo ">>všichni<< Lišku nenávidí", môžete si byť istý, že Tragéd trpí vážnou poruchou/poruchami osobnosti (najčastejšie hraničná, autizmus alebo je to sociopat etc). Samozrejme je to neplatí všeobecne..

      Je to dané tým, že takýto človek nie je schopný vnímať druhých inak ako sám seba (viď. Teória mysle od Baron-Cohena - áno, to je ten bratranec známeho komika). Takýto pacient premýšľa +- takto: "JA ho tady nechci. Ako ja premýšľa každý človek na planéte. A preto ho tady nechce nikdo".

      https://www.youtube.com/watch?v=8hLubgpY2_w

      Vymazat
    2. Žádný člověk na této planetě tě tu nechce. Lepší?

      Vymazat
    3. Vážený pane Liško, mě je třeba upřímně fuk co píšete, neb respektuji svobodný projev každého. Nemusím s vaší rétorikou a zvláštním verbálním projeven souhlasit, ale to je asi všechno, co s tím můžu dělat.

      Proč se rozčilovat? Život je krátký a tu finální zastávku máme stejně všichni stejnou.

      Vymazat
    4. Nikdo tě nemá rád a nikdo se s tebou nechce kamarádit. Jen zapleveluješ diskuzi svými výkřiky do studny. Kolikrát ti to budeme muset všichni napsat, abys to pochopil?

      Vymazat
    5. Ak ťa to unavuje, tak jdi někam jinam. Navždy.

      Vymazat
  9. Dobrý den,
    abych shrnul působení několikaleté fffilmu na doméně .name:
    - Podcasty jsou úplně na hovno, žádný jsem nedokázal poslouchat déle než pár minut.
    - Úvodní znělla podcastu je příšerná.
    - "Moderovaná diskuze" je úplně na hovno, ale to stejně nevadí, protože
    - Většina diskutujích jsou idioti.

    Takže jen tak dál!

    OdpovědětVymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.