22.9.23

Audio recenze: Golda - Železná lady Izraele [Golda] - 60%

Film je poněkud schizofrenní v tom smyslu, že chvílemi je to velmi komorní, skoro televizní záležitost, a chvílemi kopíruje Pearl Harbor Michaela Baye (v několika různých scénách). Ohledně historických událostí jsem měl v hlavě stejný zmatek před ním jako po něm. Hlavním důvodem, proč ho vidět, je neidentifikovatelná Helen Mirrenová.









29 komentářů:

  1. L'chaim! Skvelý film a skvelá politička á la Margaret Thatcher! Najviac sa mi páčilo, ako poslala do riti Kissingera a zložila mu kabelphone (o toto gesto som dnes ukrátený). Holt nebola to rozmaznaná infantilná pirátka Čaputová so srdiečkom v stratosfére a kozmickou empatiou - našťastie pre Izrael..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Frantisek ale na rozdil od tebe soulozi.

      Vymazat
    2. Doteraz som si nebol uplne isty, ale teraz je evidentne, ze si kus obrkkta

      Vymazat
    3. Ty kundo debilní, zvolte si Fica, pak si drandete kacery u toho se poserte a rikejte si. Jeeee to jsme ale uzasny hovada! Jdi se zabít.

      Vymazat
    4. A prcals nekdy v zivote? To je taky super vec.

      Vymazat
    5. Well, well, well. Čobolko, jsi na špatné straně internetu. Musíš dál směrem na východ na váš Sčot 2.0. A už se nezálohuj, prosím!

      Vymazat
    6. Huh?? Diskuterovi praskli varlata (teda nervy) - klima žalíček? Vytočiť trolla (ktorý rád vytáča slušných ľudí - chodím sem nejaký "piatok") do nepríčestnosti sa nevidí každý deň. Well, kreslím si na kapitalistickú stíhačku Pinochet ďalšieho zostreleného neomarxistu..

      Vymazat
    7. My se s polorusakama z vychodu s vladou proruskych mafianu nebavime. Jdi nekam konspirovat o covid ockovani a nelez mezi vyspelou civilizaci.

      Vymazat
    8. Chápu, že jako vulpes vulpes máš omezenou mozkovou kapacitu. Zkrátím to pro tebe: TÁHNI!

      Vymazat
    9. Zamieta sa! Pozrite, soudruzi wokýskovia, svet je nespravodlivý. Tiež nemám záujem strácať čas s kokotmi a ajhľa, ovravujete ma ako komáre v lete..

      K tomu proruSSkému etc.. dáme si pro bono kurz logiky: ak si zvolím číslo od 1 do 9 a vymedzím sa voči 1, tak to automaticky neznamená, že moje číslo bolo 9. Okrem 1 a 9 existuje ďalších 7 prirodzených čísel.

      A áno, či sa vám to soudruzi na elektrokolobežkách páči alebo nie, sme v zajatí labilnej Čaputovej a jediné, čo na jej politickej pseudokariére hodnotím pozitívne, je jej ostentatívny preafektovaný (ona totiž nič iné nevie) odchod á la citové vyriedanie - teda dúfam, že neblafovala a nevráti sa ako Covid alebo Danuše..

      Vymazat
    10. Tve slovenske problemy bych chtel teda mit. Cely svet zredukovany na nejake jednotlive osubky. Videni sveta jak petilety Jožko.

      Vymazat
    11. Slovák - říkal jsem ti "jdi se zabít" myslel jsem to dobře. Pro svět, pro tebe, pro tvoje rodiče. Proč furt žiješ? Proč tě opustila manželka? Samé otázky.

      Vymazat
    12. Diskuter, tvojimi hysterickými výkrikmi do tmy (@21:05) si sa úplne zdiskreditoval - zrejme si podobne psychický labilný. Toto vlákno bude raz študíjnym materiálom na tému "ako vytrollovať trolla s umelými kozami". #fuckoff

      Vymazat
    13. Líška, tebe verím ze si v Čaputovej zajatí. Ty si taká uplakaná subka, že teba Zuza zdominuje aj facebookovým statusom.

      Vymazat
    14. ..a dodatok pre hnidopichov: tou vetou nemám na mysli, že som trolla vytrolloval pomocou umelých koz, ale že ten troll, ktorého som vytrolloval, má IMO umelé kozy.
      __
      Btw. aj na túto diskusiu (s Lajošom5317) som patrične hrdý, heh.. ak by si niekto chcel naštudovať ako jednať s progresívnymi súdruhmi a plochozemcami (mentálne zhruba na rovnakej úrovni)..

      Vymazat
    15. Po volbach budete na Slovensku uplne v hajzlu. Se s tim smir. Pulka klerofasti namichany se zaprdenyma komousema, pul naroda fandi ruskym mongoloidnim vychlastanym teroristum. Ty jsi Lisko typicky vzorek slovenskeho volice. A az v tom hsjzlu budete, budete obvinovat vsechny okolo.

      Vymazat
    16. Áno, áno, klasika.. ktokoľvek má nejaký výhrady k súdružke Čaputovej, Markétke Pekarovej a celkovo k ultraľavicovým extrémistom (Piráti, Progresívne SVK), tak je automaticky Putlerov bratranec, proruSSký troll, agent Číny, homofób, ***fób (dosaď si), bigotný, dezolát, primitív, konzerva, spiatočník a všetky ďalšie fancy pejoratívne nálepky.

      Zdá sa, že mantra "ruský narativ" funguje na simplicitné prvoky a ďalších wokýskov, ale na mňa to neskúšaj! Mojou najvyššou hodnotou je logika, rozum a pravda - nech je akokoľvek bolestivá. Nebudem predstierať s latté v ruke na elektrokolobežke, že všetko je all right, keď cisár je evidentne nahý..

      Takto by som to robil za nacizmu, takto by to bolo za komančov (áno, vtedy išlo o život, takže by som nebol až taký odvážny) a takto to mám za súčasnej progresívnej démonkracie, ktorá s pôvodným liberálnym konceptom a demokraciou nemá už nič spoločné..

      Vymazat
    17. Volby ještě neproběhly a výše uvedené obviňování všech ostatních za vlastní problémy už pěkně jede.

      Vymazat
    18. Keď niesi dezolát, prečo píšeš retardovane?

      Vymazat
    19. Margaret Thatcherová kryla, a dokonce dekorovala rytířským titulem pedofila Cyrila Smitha. V UK to byla velká kauza, takže podle mě to byla svině.

      A ten ostatní hate tady... fuck it. Liberálové jsou největší fašouni. Většina z nich jsou hlupáci, kteří nechápou, jak svět funguje. Oni křičí, že Fico, Rusko a bůhví co. Zaklínají se demokracií, tou jedinou správnou, ale když si lid zvolí dle svých preferencí, a ne dle preferencí městských liberastů a libtardů, nedokáží se s tím vyrovnat a všechny označují za fašisty. Nejhorší je v tomhle mladá progresivní levice, která se zaklíná pracujícím lidem, ale nedokáže skousnout, že pracující lid volí u nás třeba Okamuru. Vůbec nemá smysl někomu něco vysvětlovat, a už vůbec ne partě anonymů u Fukera na blogu. Lidi jsou prostě vypatlaný, a to i ti tzv. chytří lidé...ty jsou vypatlaný možná nejvíc.

      Doufám, že Ficovo vítězství je jedna z těch prvních padajících kostek domina. Nějaká pizda z PS se už nechala slyšet, že nedovolí, aby byl Fico premiér a Smer vedl Slovensko, že neexistují žádné červené čáry, žádné hranice, které by nebyla ochotna překročit. To je čirej fanatismus, a takovýhle lidi nám chtějí vládnout. Shit is crazy. Ať žije svobodné Slovensko!!

      Vymazat
  2. Ona ta Helen Mirren je naopak velmi dobře identifikovatelná. Ona vypadala jak Golda vždycky. Podobné slavné šeredy byly třeba Streisand, či SJ Parker.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Twl podivej se na reálnou Goldu. Tak nevypadal ani Švejk v Gold nad Zlato. Teda jako jestli mi rozumíš draku.

      Vymazat
    2. Helen je hlavně na anál. ANAAL NATHRAKH... nevim jak s bělidlem.

      Vymazat
    3. A v preprodukci je uz dvojka. Godla-muz ze zelezneho Mostu.

      Vymazat
  3. Měla ta železitá lejdy svůj gbod obnovy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Twl, na tohle jsem sem ptal vejš. Resp. na něco podobnyho. Bez reakce.

      Vymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.