2.8.23

Audio recenze: Želvy Ninja: Mutantí chaos [Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem] - 50%

I když se v tom angažoval Seth Rogen, je to především film pro malé děti, které samy ještě ani nejsou "teenage". Bohužel. Kromě vizuální podoby na něm není nic zajímavého, obzvlášť pro Čecha, který neuslyší původní znění.


51 komentářů:

  1. Proc jsi tedy na to Frantisku jako Cech vubec chodil? Pohadka pro predpubertaky, neni v tom nic zajimaveho. Ztratil jsi zbytecne 2 hodiny zivota z tech 50.000 hodin plnych produktivity a dokoncenych projektu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zní, jako by sis z Františka chtěl utahovat kvůli jeho nehotovému dokumentu, ale uvědom si, že jen díky jeho pronikavému duchu víme, že v Japonsku mají Pringles s příchutí majo čízu.

      Vymazat
    2. Ano, to byl rozhodne jeden z nejlepsich nahodnych zaberu z 30 zaberu (cti snimku obrazovky) vypustenych behem obdobi osmi let.

      Vymazat
    3. Protože jsem se domníval, že to bude něco poněkud jiného, bližšího animovanému Spider-Manovi.

      Vymazat
    4. Internet zjevně máš, číst podle všeho taky umíš, tak kde je problém?

      Vymazat
    5. Pouzivat internety je zbytocna praca navyse, ked uz mas listok zadara.

      Vymazat
    6. Fast acting people jako oni proste jdou do kina driv, nez jim to zacne nabizet google adsense.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Hlavně to napiš všechno velkejma a s vykřičníkem, ať je každýmu jasný, že jsi druhej.

      Vymazat
    2. Twl pan Jan ani neumi pocitat.

      Vymazat
    3. Pocitanie je nechutne kapitalisticka a mainstreamova vec. To pan Jan nevede.

      Vymazat
    4. Musíte koukat na data a časy příspěvků, pak Vám dojde, že nemáte pravdu.

      Vymazat
    5. Prga sa neriadi mainstreamom ako ty Jane.

      Vymazat
  3. Tak to mě pobavilo, "jedním z možných důvodů může být, že nejsme "cílovka""...To jste si jako vážně mysleli, že kreslený film o zmutovaných želvách se točí pro osoby 30+ a 50+??? Žasnu, mě je 40+ a ani ve snu by mě nenapadlo na tohle jít do kina. Jinak vše dobré a pokračujte.

    OdpovědětVymazat
  4. A čo povinné kvóty.. byli nebo nebyli, moji rádcové? Nějaký mutant s čiernym etnickým presvedčením?? Je aspoň mistr Tříska gay?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Povinne kvoty vycerpali styri zelene korytnacky.

      Vymazat
  5. Tady je odkaz na 1. část nového dokumentárního filmu o prezidentu Zelenském...pokud by to někoho zajímalo

    https://odysee.com/@otevrisvoumysl:7/agent-zelenskyj-vysetrovani-scotta-rittera-1-cast-cz-titulky:d

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikoho to nezajima, stejne tak nikoho vubec nezajima tvoje osoba a tve nazory. A to jak na internetu, tak v realnem zivote. Ale blizi se doba, kdy si budes moct slusne pokecat s AI a treba s ni se nejak zrealizujes.

      Vymazat
    2. Proč jsou lidi takhle zlí, Esterko. Proč jsou lidi takhle zlí, Esterko. Ona nemá pravdu..

      https://www.youtube.com/watch?v=bVHWONXXvYA

      Vymazat
    3. Toto je tiez silne.
      https://youtu.be/pZuYt1QlzMw

      Vymazat
    4. V pohodě, draku. Hlavně se nečerti. Vždyť je to jen snad nejskloňovanější postava našeho současného informačního prostoru. Je jasný, že to nikoho nezajímá, těch kvalitních informací máš už sám dost.

      Vymazat
    5. Proklínám tě. Proklínám tvý děti! ... Né po prvý! A né naposled!
      https://www.youtube.com/watch?v=bVHWONXXvYA

      Proklínám prodáno Hromu Janskému..

      Vymazat
    6. Honzo, tu si na blogu s Putinom (alebo civavou, vizualne je to za jedno) v headeri. Myslis, ze tu niekoho zaujima Zelensky? Ale to video co som linkol to si pozri. To ti posunie obzory uplne inam.

      Vymazat
    7. Nevim co je to vas informacni prostor, ale urcite byste ho teda meli filtrovat, abyste pak vsichni nevypadali jako ty paka.

      Vymazat
    8. Ten standingn ovation na konci je hodně hustej.

      Vymazat
  6. Právě jsem dokoukal slovenskou revenge komedii Invalida. Je to velmi vtipné. Týpek, takovej průměrnej nasranej slovák, se mstí bandě místních mafiánů za to, že z něj udělali invalidu. Pomáhá mu cigán Godla. Cameos Rytmus a Vec z Trosek. Spousta relativně inteligentního humoru. Má to feeling, jakobyste Homolkovi mrdli s Podfuckem. Blahopřeju Slovákům, vážně dobré.

    OdpovědětVymazat
  7. A ještě jedna věc k aktuálnímu tématu aneb V kolébce demokracie a svobody:
    https://odysee.com/@otevrisvoumysl:7/pravda-o-oppenheimerovi-osklive-historii-pokusu-s-radiaci-na-lidech-1-cast-cz-titulky:9

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš tam niečo iné než prevarený mainstream?

      Vymazat
    2. Jak se nejaky porad jmenuje 'pravda o', tak to smrdi.

      Vymazat
    3. @anonym 12:43: Jsi hluboký myslitel. Konečně někdo, kdo poodhalil závoj zákeřné manipulace.

      Vymazat
    4. 'Otevri svou mysli'. Hm, to bude jiste kvalitni zurnalistika, same overene pravdive informace.

      Vymazat
    5. Tak nevím, jestli sdílení téhle sračky je od mistra Jana sofistikovaný trolling, nebo to myslí vážně. Jinak samozřejmě, cokoliv, kde je "pravda o" znamená, že to jde o nějakou strašlivou pitomost pro polodementní dezoláty.

      Vymazat
    6. Jasně, ale když se to jmenuje Seznam, tak to je už podle jména záruka kvality. Na OSM jsou věci většinou ze zahraničí. Jsem rád, že jsi konečně použil ten pěkný demokratický termín dezolát, ještě ve spojení s polodementní, to hřeje. Bohužel pro tebe, to slovo je pro mě něco jako pro černocha nigga - mezi sebou ho nosíme hrdě. To jméno nám dal tenhle režim, kterým jenom pohrdáme.

      Vymazat
    7. Aha, dalsi dezolat ktory nepoznal slovo dezolat(-ny). Je krasne ako vas mainstream vzdelava v slovnej zasobe.

      Vymazat
    8. Jane, mas jedinecnu prilezitost zabojovat proti systemu ktorym pohrdas. Zvrejeni praudu o dokumente, ktoreho meno sa tu nesmie vyslovit. My to nazdielame skor nez to zmazu.

      Vymazat
  8. Je to strašný, ale musím se přiznat...byl jsem na Barbie a...bylo to celkem strašný.

    1) Nejvetší pozitivum filmu je, že se skoro dvě hodiny koukáte na Margot Robbie, která je prostě krásná ženská. Má super zadek a je sexy, i když brečí.

    2) Je to brutálně feministický, ale takovým zvláštním způsobem. Na jednu stranu je ten feminismus relativně rafinovanej, na druhou stranu ta hlavní feministická myšlenka je nebetyčně banální. Je ok být taková, jaká jsi...wow. Přemýšlel jsem, kdo může být cílovka tady toho filmu, a snad jen puberťačky s nějakou krizí identity nebo tak něco. Chlapi se v tomhle filmu moc neřeší. Jsou to prostě hovada, co mají rádi auta a koně a všechno dojebou (ne pérem, to Kenové nemají).

    3) Film je podobně trhlej jako například Lego příběhy 1 a 2 s postavičkou Emmeta, ale není to tak dobré. Je tu pár vtípků, pár meta vtípků, ale celkově to není zase až tak vtipné, a místy to i nudí. Udělaný je to všechno samozřejmě špičkově.

    4) Recenze Kamila Fily je jen prachsprostá reklama, nebo prostě Fila fakt věří všemu tomu feministickýmu bullshitu, protože je to impotent, co nenávidí svoje péro. To dělání si legrace z firmy Mattel není nijak zásadní, vše se odehrává pěkně v mantinelech povoleného, přijatelného a neškodného.

    Takže pokud jste muž 40+, na film určitě chodit nemusíte. Ušetříte dvě kila a nějakej ten čas k tomu.

    Yours truly, JH(b).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fila se otevrene hlasi k feminismu. A je to ukazkovej dobroser, kterej ma pro kazdou progresivistickou hovadinu nejake sofistikovane odduvodneni. Jako ze to soudruzi delaji vse spravne.

      Vymazat
    2. Taky jsem na ní byl včera a přišla mi vlastně docela zajímavá, hlavně tím, že je to tak těžko zařaditelný žánr. Asi nejblíž se dostanu, když řeknu, že je to pohádkové podobenství o ženách a mužích (které samozřejmě obhajuje pozici žen). Některé vtípky byly fajn, ale strašně to sráží dolů závěr, který je tak debilní, že to skoro fyzicky bolí.

      Vymazat
  9. Jedna z dnešních mediálních perel:
    Novou mluvčí ukrajinské armády byla jmenována transgender Američanka.

    Blahopřeju Ukrajině, toto je mezník.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti, ó velký Jene, za informování a tvou neskonalou dobrotu, že jsi nechtěl místní tepláctvo ochudit o tuto informaci. Jsem vždycky lačný tvých postřehů, ať už jsou na jakékoliv téma. Tak zajímavé politické názory nemá jen tak někdo!

      Vymazat
    2. Když mu budeš říkat velký, tak si to o sobě bude myslet i když je o facku větší než popelnice bez víka.

      Vymazat
  10. Děkuji ti Jeníčku za tip. Přečetl jsem si tu recenzi od Kamila Fily a je jisté, on i při všech svých děsných problémech má pořád asi tak stokrát vyšší inteligenci než ty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já žádnou nečetl, viděl jsem jeho video recenzi, ve které hýkal jako šťastný osel. Nikdy jsem neřekl, že je hloupej, ale ten jeho feminismus je mimo, hlavně když on sám si neodpouští sexistické vtipy.

      Vymazat
    2. Asi je otázka, co si kdo představuje pod termínem feminismus. Zrovna na té Barbie je to hezky vidět - je to film, který sice muže zesměšňuje, ale k ženám není o moc vlídnější. Hlavní hrdinka prožívá jednu desiluzi za druhou, postupně přijde o všechno, co měla a milovala, a nakonec přijde i o svou identitu. Je to dokonalá existencionální dekonstrukce. Každý filmový teoretik z toho musí být zákonitě nadšen.

      Vymazat
  11. Oppenheimer movie in nutshell:
    1) Oppenheimer ríká presitentovi: "Udjělal sem atómovou bompu."
    2) President ríká: "Ukaš Opíku."
    3) "Tré. Tú. Uan". Jeb. Opalovací krém v piči.
    4) President: "Tose musí poušíd! Ale né Kjotó, bo mam s Kjota fotky s dovolené ze šenou."
    5) Oppenheimer: "Tosemusí zakázad!"
    Énd d oskar gous tu..
    ______
    Označ Diskutera a Hroma:
    https://www.youtube.com/watch?v=J4IDRK4fcpk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro tyto prispevky existuje socialni sit Mastodon, kde bys jiste dostal uznani a like od velikanu tamni sceny, jako je pan Fuka ci pan Molic.

      Vymazat
  12. Hele Hromský, co tu zase děláš?
    U minulého filmu ses rozloučil, že to s námi blbci nemá cenu a vzdáváš to a jsi tady zase.
    To je jak když, i dnes, dospělí lidé-blbečkové ukončí příspěvek "howgh" a pak tam stejně melou furt dokola.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On se musi nekde vykecat, kdyz ty jeho konspiracni pindy jinde nikoho nezajimaj. Jak tu nekdo psal, meli by si s Liskou zalozit rodinu. By si rozumneli.

      Vymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.