15.8.23

Audio recenze: ONEMANSHOW: The Movie - 20%

Zcela smyšlená (s fiktivním dějem a herci) parodie / pocta hollywoodským filmům, která se snaží používat různé prvky skutečných událostí a vůbec se jí to nedaří, takže nedává žádný smysl ani sama o sobě, zcela izolovaná od reálného Kazmy a jeho akcí. Reklamní kampaň plná tajemství a narážek jen kamufluje to, že film žádný zajímavý obsah nemá.


199 komentářů:

  1. Na předpremiéře tvůrci žádali zvané diváky aby neprozrazovali zápletku a pouze sdíleli dojmy.

    S Vašemi komentáři v zásadě souhlasím i když na mě osobně film udělal ve výsledku dojem lepší. Je mi ale líto, že jste tuto "domluvu" s autory ve Vašem podcastu porušili.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vás žádám, abyste mi poslal milion korun.

      A pokud tuto naši "domluvu" porušíte, bude mi to líto.

      Vymazat
    2. Tento přístup vypovídá o profesionalitě a kvalitě této redakce :) Gratuluji, takhle přesně se to dělat nemá.

      Vymazat
    3. Asi byste si měl ujasnit rozdíl mezi pojmy dohoda a žádost, zejména ve smyslu nutnosti akceptace jednotlivých stran ;⁠-⁠)

      Vymazat
    4. Shame on you!

      Vymazat
    5. Tak jste nemeli zvat Frantiska Fuku, copak ho neznate?

      Vymazat
    6. Doufám, že ti Kazma za to trolení a lezení mu do zadku, aspoň slušně platí. :- )

      Vymazat
    7. Tu dohodu jsi Fuko přijal, resp. uzavřel tím, že jsi přijal pozvání na to promítání.

      Vymazat
    8. Ja si naopak cením, ze jste zůstali neutrální a nenechali jste se jako ovce zatáhnout do hry jednoho rádoby “vůdce”. Nevím, proč by mel kdokoliv na světě někoho slepě poslouchat. Proč? Jak to souvisí s profesionalitou? Práce novináře je snad objektivně informovat o proběhlých událostech, ne? Nejedná se tady o vyzrazení státního tajemství. Takže gratuluju všem, co skočili manipulatorovi na špek, a dal tajemné mlčí a hrajou jeho hru, aby mu nasypali do kasičky :) Historie se opakuje, omg.

      Vymazat
    9. Ne, to se mýlíš, v pozvánce na promítání nic o této dohodě / žádosti nebylo. To Kazma řekl až v kině, tři minuty před začátkem filmu. Občas takové dohody požaduje distributor už v pozvánce. Pak na ně beru ohled, např. zde: https://www.fffilm.name/2019/12/recenze-star-wars-epizoda-ix-vzestup.html

      Vymazat
    10. Pokud to Kazma řekl až před zacatkem filmu a ty jsi zustal sedet a na film se podival, tak jsi tim tu jeho zadost potvrdil, resp. prijal. Mel jsi moznost se zvednout a odejit, to jsi neudelal. Takze porad plati, ze dohodu jsi porušil.

      Vymazat
    11. Kazma se zeptal "Slíbíte mi, že nebudete mluvit o zápletce filmu?" a já odpověděl "Ne." Nic jako "Pokud to neslíbíte, nemůžete se na film koukat" řečeno nebylo.

      Vymazat
    12. Dohoda je vzajemny souhlas projevu vule vsech zucastnenych stran na vzniku, zaniku nebo zmene prava nebo povinnosti. Tim, ze FF dostal vstupenku, vzniklo mu pravo se na film podivat. Pokud Kazma mel podminku, ze se recenze na predpremieru nesmi delat, mel to uvest pred tim, nez vstupenku venoval, nebo mel timto podminit prijeti vstupenky. Pokud to rekl pred projekci, je to prosba, nikoli dohoda. Zadna dohoda mezi Kazmou a FF nikdy nevznikla. Takto bych to vysvetlil sve 13 lete neteri, snad to pochopi i prumerny fanousek Kazmy :-)

      Vymazat
    13. Takže kdyby Kazma lidi před projekcí diváky požádal, aby se všichni svlíkli, tak by to měli udělat?

      Vymazat
    14. Pane Fuko, "Slíbíte mi, že nebudete mluvit o zápletce filmu?" a já odpověděl "Ne." Mě totalné rozjebalo :D dekuji za krásný den :D

      Vymazat
    15. Kolik příspěvků tady ten anonymní Kazmův sráč ještě napíše, než pochopí, že je nám všem úplně u pr..., jestli něco Kazma schválil nebo ne? Nás neplatí, na jeho sračku nikdy nepůjdem a jsme rádi, že to FF protrpěl za nás.

      Vymazat
    16. A ty seš co za blba? Někdo z Kazmova týmu, nebo od finančně zainteresovanýho distributora, že tady brečíš kvůli tomu, že Fuka řekl ještě před premiérou že je to sračka?
      Co takhle pochopit, že filmoví recenzenti prostě recenzují filmy a nedělají marketing tvůrcům?
      To že Kazma natočil sračku byla jeho volba. To že v tom zahučí prachy je jeho blbost.
      Fuka za to fakt není zodpovědnej.

      Vymazat
    17. "Slíbíte mi, že nebudete mluvit o zápletce filmu?" Tohle pan Bartošek alias Kazma neřekl. Řekl: "Teď vám ten film pustím. A nezapomeňte, že slibujete, že nebude psát o jeho zápletce. Vy všichni do jednoho." Tak Fuko nelži.

      Vymazat
    18. Takže Anonyme, tady je videozáznam z té předpremiéry, kde jsem byl: https://www.tiktok.com/@robforall/video/7267844605817834785?t=1692214203141

      Kazma říká v 06:55: "Proto bych s vámi chtěl tady uzavřít společně takovou gentlemanskou dohodu. Pojďme si společně slíbit, že to těm lidem na tu opravdovou premiéru nepokazíme a že nebudeme spoilerovat a sdílet nic z toho příběhu, o čem to je. Pojďme klidně sdílet pocity, jako ty bylo, co si o tom myslíte, cokoliv. Ale pojďme nespoilerovat ten příběh a nepokazit ho ostatním. Jste pro? Jo?"

      Pokud jsem na tuto jeho výzvu neřekl "Jo", tak jsem žádnou gentlemanskou ani jinou domluvu s Kazmou neuzavřel. Já dokonce celkem nahlas řekl "ne", až se po mně kulturisti okolo mě ohlíželi.

      A i kdyby říkal to, co tvrdíš, tak to na věci nic nemění. Pak by prostě Kazma lhal, protože já mu nikdy nic neslíbil a nemůžu zapomínat něco, co se nestalo.

      A teď se mi můžeš omluvit za svou lež, červe.

      Vymazat
    19. Anonyme, běž do p*rdele s tímhle moralizováním a kecama, nejbližší ti bude prdel Kazmy.

      Vymazat
  2. tak je to přesně tak jak jsem si myslel, proti samotnému Kazmovi nic nemám,ale co nechápu je, že on něco řekne a všichni jak blázni udělají vše jak on řekne... viz auto.. pošli sms a dostaneš indicie.. a všichni jak smyslu zbavení jdou a posílají, jezdí jak ovce po všem co jim ta "indicie" řekne.. proste Absurdistán

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. proto se jim říká influenceři stando

      Vymazat
    2. jestli je defincie influencera to, že z ostatních dělá ovce tka máš pravdu...

      Vymazat
    3. Kdo všichni? Já neznám nikoho, kdo by jezdil jak ovce a hledal nějaký indicie. :-)

      Vymazat
    4. to je debata o ničem nevim jestli jsi mentál nebo si na mentála jenom hraješ... ja o žadných indiciích nepsal

      Vymazat
  3. Neznáte vůbec kontext, proto vám to nedává smysl. Pokud nevíte, že v covidu bylo zakopaný někde auto, jste úplně mimo mísu a je na vašem místě bezpředmětný to hodnotit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krása a svoboda internetu spočívá v tom, že můžeme hodnotit, co chceme. A může nám být u pr...., co si o tom myslí nějakej Kazmův fanoušek.

      Vymazat
    2. V covidu bylo zakopaný někde auto?

      Vymazat
    3. Jóó, tvl, ono vlastně bylo někde zakopaný auto, co?
      Vlastně mě to ale vůbec nezajímalo, proč by mělo teď?

      Vymazat
    4. tak v tom je zakopanej pes...

      Vymazat
    5. Pes je zakopany v zakopanom aute?

      Vymazat
    6. Zakopaný pes v zakopaném autě - to mne navnadilo. Ale nepůjdu.

      Vymazat
    7. Zato fanoušci Kazmy budou teď hledat po parcích zakopané Frantovy homosexuální psy.

      Vymazat
  4. Žádná sebereflexe ani slušnost dodržet nespoilování alespoň do oficiální premiéry. Recenze jak stehno, kvalita webu odpovídá kvalitě charakteru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdyby nechtel aby se neco dostalo ven nebude poradat predpremiery nebo by si pripadne nechal podepsat NDA

      Vymazat
  5. Nevím jak se jmenuje, nevím co dělá. No tedy...za mě jste teda banda amatérů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč? U dobrýho filmu přece nemusíš mít nastudovaný životopis herců a režiséra, ale bude tě to bavit samo o sobě, ne?

      Vymazat
    2. Co Fuka vlastně vyspoileroval? Že marketing byl scam? To je přece naprosto v pořádku, že se to lidi dozví.
      Jo pokud by vyzradil něco, co měl být epický "omg wtf wow" moment, který by člověka zasadil v kině do židle, tak by to bylo špatně a na facku. Ale vůbec nic z toho neudělal.

      Vymazat
    3. Je to nejakej medialni curak?

      Vymazat
    4. Jen závist ubožáků, kteří sami nic neumí. Jen dostat film do všech kin v ČR je machrovina.

      Vymazat
    5. "Je to nejakej medialni curak" - zas tak ostře bych Fuku nenazýval.

      Vymazat
    6. "Jen závist ubožáků, kteří sami nic neumí" však mě je to jedno. Jestli Kazma prodělá kalhoty, jeho problém. Jestli vydělá, tak mu to přeju. Z mejch peněz to nebude, takže jestli mu na to dojde dost kokůtků, co si doma honí péro a tajně doufají, že jednou budou jako Kazma, tak to jejich problém. A jejich prachy.

      Vymazat
  6. Nechápu, jak zrovna lidé jako vy se na ten film dostali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co mali plytvat casom ludi s vkusom a rozhladom?

      Vymazat
  7. Díky FF, za recenzi!! Tušil jsem ty "vysoké" kvality filmu. Na ty pomatený non-spoil hype pomatence a sral pes.. Stejně je jejich úkol jen zakrýt jaká to je sra@ka, aby Kazma něco málo trhnul v prvním týdnu, než se nad ním zavře voda :)

    OdpovědětVymazat
  8. No, začínám mít dojem, že to bude nudný film a ten zázračný přesah do reality bude v nějaké hře, kde lidi budou zase hledat zakopané peníze.....Nic, co bych neočekával :) V každém případě já určitě nehraju :)

    OdpovědětVymazat
  9. Pane Kazmo, ferovy recenzent ma spoilovat do te miry, aby neutrpel umelecky prinos filmu. Pokud je umelecky prinos nulovy,nemuze spoilovanim utrpet nic nez hrdost a penezenka potencialniho divaka a takovy spoiler je tudiz naopak zadouci. Mel jste natocit lepsi film.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chudáčku malej. Co jsi sám dokázal ? Naplnil jsi kina jako Kazmič ??

      Vymazat
    2. naplnil jsem Katerinu Kristelovou jako Kazmic

      Vymazat
  10. Co tady blázíte se spoilerama?
    Podcast jsem poslechl (nerad chodím na zajíce v pytli) a to důležité se tam nedozvíte:
    - Co je tam za ten unikátní zážitek, že tohle nešlo pustit na stream a lidi si to můžou užít jen v kině? (to že se na to lidi nemůžou podívat víckrát zadarmo?)
    - Nikdo prý z kina neodejde s prázdnou. Co si teda odneseme? (snad tím není myšlena ta kartička, která 99,9999% lidem k ničemu nebude?)
    - V několika rozhovorech Kazma hypoval, že s premiérou mizí z ČR, nějakou dobu se tu neukáže a všechno za něj bude řešit advokátní kancelář. Copak si tím filmem udělal za takový průšvih? To přece musí být něco obrovského.
    - Čím je ten film unikátní, že nikdo nic podobného ještě na světě neudělal? (tím, že návštěva filmu dává šanci něco vyhrát? Nefunguje to tak teď třeba s každou cinemacity vstupenkou?)

    Takže buď to hlavní Franta nevyspoileroval. A nebo to byly všechno kecy a pak je jen dobře, že se to lidi před zaplacením dozví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. - Unikátní zážitek je v tom, že A) za každé další zhlédnutí musíš zaplatit a po jediném zhlédnutí nemáš šanci si všimnout všech těch drobných "stop" k pokladu. B) Za každé zhlédnutí dostaneš kartičku (tedy aspoň doufám, že za každé dostaneš další a že ty kartičky nejsou třeba jen pro některá kina a některá promítání...?).

      - Zcela určitě je tím míněna ta kartička.

      - Ne, ve filmu není vůbec nic, za co by mohl Kazmu někdo žalovat nebo mu dělat nějaké problémy. Je tam pár drobných narážek na Primu nebo Fortunu, se kterými je to ale všechno domluvené. Prima je hlavní sponzor toho filmu.

      - Ničím. I ta "šance vyhrát" už tu byla dřív s jinými filmy.

      Škoda že jsem o těchhle tvrzeních nevěděl dřív, jinak bych se tam k nim vyjádřil.

      Vymazat
    2. A děláte vy si nějakou přípravu, než ten podcast natočíte? Vždyť nevíte vůbec nic a většina z toho se to dá dohledat během pěti minut.

      Vůbec nechci obhajovat Kazmu, na film nepůjdu, jeho tvorba mě přestala bavit už před lety (asi to bude tim, že mi už neni 14). Ale udivuje mě, jak suveréně krizitujete / recenzujete něco, o čem nevíte vůbec nic.

      Mimo jiné by váš obsah byl mnohem kvalitnější, objektivnější a zajímavější , kdybyste si ty informace sehnali.

      Vymazat
    3. To už se tu probíralo několikrát, ale marná snaha. Ti dva si nic zjišťovat nebudou, jsou sebestředně a namyšleně hrdí na svou zabedněnost a pohrdání dohledáváním si nějakých informací. Paní Fuková je schopná dlouhé minuty blábolit o Davidu Bowiem, aniž má sebemenší tušení, kdo to byl a jaké dílo po něm zůstalo.

      Vymazat
    4. Tito experti na film nevideli mimo jine Kmotra a dalsi zasadni dila svetove kinematografie.

      Vymazat
    5. Zo ze to hovado chodi viditelne s pistoli v taktickem pouzdre na podiu a na verejnem prostranstvi pred kinem neni zrovna legalni... Je x zaznamu. Je u prdele jestli je to ostra a ma na ni papiry, plynovka nebo plastikova pistolka. PCR si ho brzo pozve na podani vysvetleni...

      Vymazat
  11. No jo no, ale návštěvnost webu, sledování podcastu, rozhodně vystřelila. Sice jste za kret..y ale co už že? Pro úspěch cokoliv. Špatná reklama taky reklama. Za mě 👎 a blokoji si vás.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak teď si Františka ztrestal. Z toho už se chudák nevylíže. Ale aby ti to nebylo líto, tak jsem se taky naštval. A víš co, blokuji tě! A seš v háji.

      Vymazat
    2. ty si tu prvne ne?
      :D

      Vymazat
  12. Koukám, že fanoušci Kazmy se tu už slétli :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Fanoušci Kazmy" Něco takového vůbec existuje? Klaka, to jó. Ale ty to dělají za peníze

      Vymazat
  13. Tak až teď jsem slyšel tu audiorecenzi a myslím, že je buďto tento celý web a recenze součástí kazmova plánu nebo jsou ti dva recenzenti uplne mimo mísu :) Ammount se dvěma "M"....že by právě odkaz na ty šutry .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odkaz na šutry? Neporušil jste tímto onu dohodu s autorem filmu, když jste vyzradil zásadní fakt lidem, kteří film zatím neviděli?

      Vymazat
    2. Ve filmu nic o žádných šutrech není. Ani vteřina. Takže tím, že mluví o šutrech, nevyzrazuje nic o filmu. :)

      Vymazat
    3. Frantíku, zřejmě si to těžce nepochopil achjo. Není to pro TEBE, jdi dál

      Vymazat
    4. Já ten film neviděl....takže když píšu o šutrech nemohu žádnou dohodu porušit :) A i kdybych viděl...já s Kazmou zásadně dohody nedělám :)

      Vymazat
    5. "Neporušil jste tímto onu dohodu s autorem film" drahej anonyme. Na dohodu ti sere pes. Strč si to svoje Kazmovo lejno a jeho dohody víš kam.

      Vymazat
  14. Pro všechny: jaká redakce, jací profesionálo? Franta je postarší pán, co společně s manželkou nahrává audiohistorky o filmech, které navštívili, a tyje z toho, že kdysi dávno taky dělal recenze o filmech...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prosil bych tvoji definici rozdilu mezi audiohistorkou a audiorecenzi. Zaroven by mne zajimal vliv veku recenzenta ke kvalitam jeho recenzi, kdyz to zminujes.

      Vymazat
    2. Audiohistorka nebude mít zdaleka takovou celistvou formu jako audiorecenze a taky může být do určité míry smyšlená nebo citově zabarvená. Zatímco audiorecenze by měla být pokud možno faktická, celistvá a nestranná. Věk recendenta je samozřejmě klíčový. Když dělá recenzi třeba 12-letý nebude mít s velkou pravděpodobností dost zkušeností a když bude zase moc starý, může se v recenzi objevit poněkud senilní nebo s dnešní realitou nekorespondující obsah. Pochopil?

      Vymazat
    3. ta definice mi prijde jako blabol. Radeji poprosim o zdroj, ze ktereho vychazis. Co se tyka veku, pokud je u tebe parametr kvality vek, tvoje vec, ale nepouzivej to v obecne rovine, pze pak jasne ukazujes, ze ti chybi jiny parametr, dulezitejsi nejen na kvalitni recenze.Pochopil? Asi ne, at nehadas,je to intelekt.

      Vymazat
  15. Tu recenzi jste psali podle leteho vyprávění někoho kdo zná někoho kdo ho viděl? Celé jste to nepochopili.

    OdpovědětVymazat
  16. Podcast je ztrata casu, stejne jako jeho autori

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Film je ztráta času. Stejně jako jeho autor.

      Vymazat
  17. Moc děkuji za recenzi, že vím co mám od toho čekat. 👍💩

    OdpovědětVymazat
  18. Amatersky podcast, dokonca som si musel stlmovat volume ked hovorila ta zenska

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tebe nejvyjebalo usi uz pri zvucke? Respekt bracho.

      Vymazat
    2. ano, nikdo je neplati tedy a ani je to nezivi ;) tedy amatersky

      Vymazat
    3. Tak to zase prrr. Franta to má normálně na spotify i Apple podcast. Jasně, neživí ho to. Ale nějaké drobné z toho má, a tedy to prostě není amatérský podcast.

      Vymazat
    4. Od Spotify nebo Apple nemám za podcast ani korunu. Jestli z toho lze nějakým způsobem mít peníze, to jsem nezjišťoval. Stačilo mi, že za to nemusím platit.

      Vymazat
    5. Přesně. Franta není hamižný, naopak je to dobrý člověk co rád pomáhá a sousedé ho mají rádi. Zeptejte se ve Štěrboholech, tam na něj nedají dopustit.

      Vymazat
    6. Celkem se Franto divím, že to nedáváte i na Youtube s nějakým obrázkem jako zvuk, tak by to pár tisíc zhlédnutí mělo, každý díl (viz odvážné palce). U Spotify i Apple P. samozřejmě můžete nabízet prémieový membership (třeba s o 5 minut delší recenzí s nějakými detaily). Jinak je pravda, že za pouhé přehrání, asi nic nedostanete. To byste musel mít čísla ve sta tisících.

      Vymazat
  19. Twl tady je zas Kazmových ovcí co bečííí. Já jsem naopak rád za pravdivou recenzi, že je to sračka a past.

    OdpovědětVymazat
  20. Bohužel Podcast zklamání. Recenze dobrá možná pro někoho, kdo neviděl pořádně Kazmova videa. Tím, že jste přiznali, že v podstatě povědomí o jeho tvorbě máte minimální je ta recenze naprosto zbytečná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kdo je ten Kazma?

      Vymazat
    2. Hlavně na to nezapomeň jít desetkrát i za nás. My ostatní, co bychom to stejně nepochopili, si to raději necháme ujít. :-)

      Vymazat
    3. Já jsem dřív několik "pořádných Kazmových videí" viděl, nijak zásadně mi nevadily, ale rozhodně bych u toho nechtěl sedět dvě hodiny v kině nebo za to dokonce platit!

      Vymazat
    4. Wooow ja normálně čumím kolik lidí to absolutně nepochopilo a ne jen tady ale zkrze průřez celým webem, řeší se hlavně kvality filmu ale že vůbec nejde o film nikomu nedochází? Nikdo neřeší kdo by mohl v realitě být vysoce postavený vydírající manažer z nějaké (fortuna ne) sázkové kanceláře nosici žlutou kravatu? až si říkám jestli jsem to správně pochopil já.

      Vymazat
    5. Já bych hlavně řešil, co to je "zkrze"?

      Vymazat
    6. Já bych hlavně na tvém místě řešil mě/mně, Františku.

      Vymazat
  21. To jste všichni tak naivní včetně Kazmy, že si myslíte, že z takového množství lidí nikdo nic neprozradí? Pokud by Kazma nechtěl aby bylo něco vyneseno, tak jediná možnost by byla nedělat žádnou předpremiéru. Druhá možnost je, že v kinech se bude promítat úplně jiný film, to by spíš odpovídalo Kazmovinám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by bylo perfektní, ale moc tomu bohužel nevěřím .

      Vymazat
    2. Ano já osobně doufám v jiný film :)

      Vymazat
    3. Já taky, v ten od pana domácího.

      Vymazat
  22. Ačkoli recenzenti zjevně úplně neznají všechny detaily Kazmovy tvorby, tak my, kteří tu Kazmovu tvorbu známe detailněji, i tak chápeme, co mělo být asi poselstvím filmu a odhadnout, co za snímek v kině běží. S tím dojmem, že film je 110 minut toho, co jste viděli na streamu, se mohu plně ztotožnit.
    Ona už obecně od jisté doby Kazmova tvorba dost uvadá, co se rozešel s určitými lidmi, a připomíná naleštěnou bídu, kdy se Kazma v nás snaží pořád vyvolat nějaký fantastický dojem nějakého očekávání, ze kterého odcházíme akorát zklamaní. V tomto ohledu si sem dovolím odcitovat komentář Kláry Rundové: „Chtělo by to trochu si zopakovat historii. Kamil Kazma Bartošek je ten kluk co někde v garáži natáčel rozhovory a hloupě si svůj pořad pojmenoval One Man Show (aniž by věděl co to znamená). Pak začal spolupracovat se Stream.cz a měl lepší hosty (Patrasová, Jágr, Rytmus...). Pak začal spolupracovat s Lukášem Záhořem a vzniklo něco co označili jako One Man Show 2. generace a tam byly všechny ty známé videa (Jim Carrey na lvech, Prostřeno...). Tady je ale důležité si uvědomit, že všechny ty slavné videa jsou dílem Záhoře. Kamil tam pouze hrál. Pak někdy v roce 2018 odešel Záhoř ze Stream.cz do Mall.tv a Kamil tam zůstal a snažil se nějak sám prosadit, ale marně (to nevydařené video s Marešem). No a od té doby to pořád zkouší.“
    A nejde jen o Lukáše Záhoře. Velkou roli OMS sehrál dříve režisér M. Krug, po jehož odchodu pak celá OMS klesla minimálně o level níž. A je to znát. Setsakra je to znát. A ať se Kazma snaží jak se snaží, tak je to pořád to stejné dokola.
    P.S. Ty pobouřené reakce Kazmových fans tady v komentářích jsou boží :)

    OdpovědětVymazat
  23. Kazma je obyčejnej podvodník a manipulátor masami lidí - žádný hlubší smysl v jeho videích není, jen se snaží vyvolat "cool" dojem....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co jste v životě dokázal vy ?

      Vymazat
    2. Nejsem původní autor, ale jelikož mám stejný názor na Kazmu, odpovím za něj:
      Založit rodinu, vychovat 2 děti, vybudovat menší firmu, zajistit se na stáří, vybudovat si fajn partu kamarádů do deště. Stačí mi to a jsem spokojenej se svým životem.
      A co jste v životě dokázal Vy?

      Vymazat
  24. Děkuji za recenzi, vlastně se potvrdilo to co se ví dlouho. Kazma bez Markuse jen dál upadá a nedokáže se někam posunout, smutné.

    OdpovědětVymazat
  25. Kazma je predevsim genialni byznysmen, to se mu musi nechat, kolik jeho oveček na ten film pujde znovu a znovu ve snaze najit symboly? Kazma shrabne miliony a zase "zmizi"..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ale kuci budou muset zabranit cam ripu

      Vymazat
  26. Jinak se mi líbí , že aspoň někdo má koule naosat recenzí a neskákat jak Kazma píská 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud se nepletu, tak venku jsou tři a půl recenze (tomu jednomu se úplně recenze říkat nedá) a všechny se naprosto shodují. Takže si nemyslím, že by Fuka psal nějaké bláboly nebo byl jediný ochotný říct pravdu :-D

      Vymazat
    2. Jo, ale Fuka byl první. Refresher se nepočítá, ten nic nenaspal. A Kinobox vyšel až druhý den ráno.

      Vymazat
  27. Pokud v tom filmu není odhalení, že shopaholic Adel je vlastně úplně normální a že Marcus Kaleta je v exekuci tak na to do kina nejdu.

    OdpovědětVymazat
  28. Sorry ale byli jste na tom filmu vůbec? Melete páté přes deváté a navíc spojlerujete úplně zbytečně. Hlavně že máte nějaká čísla. Říkal jsem si na konci že to musí pochopit všichni ale očividně ne. Ta Vaše "recenze" je úplně zcestná když nechápete souvislosti. Je to stejné jako bych šel na Avengers Endgame a neviděl díly předtím taky asi řeknu co to je za krávovinu. Kazma je influencer veřejně velmi známá osoba a všichni jeho fans i ty "slabší" kteří ho nesledují tak hodně vše pochopí a věřím že je to dostane stejně jako včera na předpremiéře nás.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prostě chtěl ten nýmand napsat první recenzi.. aby si odškrtl v tom egu ten checkbox "first" víš jak :DD

      Vymazat
    2. Jen malá poznámka - Endgame je krávovina i když znám předchozí filmy, ostatně jako celý MCU :-)

      Vymazat
    3. Melou pate pres devate? Jestli tomu nerozumis, dnes je jiz plno programu ktere prevadi mluvene slovo na text, treba ti to pomuze. Tvoje srovnani s Avengers je rovnez sporne. Pokud budu zhruba znat obsah predchozich filmu, nesmim si na jeden konkretni delat nazor, jak je zpracovany, jaky ma scenar atd.? Pokud je nutnost pro sledovani Kazmova filmu videt jeho predchozi praci, melo to byt soucasti filmu, jinak to neni problem recenzenta, ale autora filmu...sorry.

      Vymazat
    4. Lidi kteří Kazmovi nesahají ani po koule si tady uleučují od svých mindráků.

      Vymazat
    5. film, ktery nefunguje sam o sobe... + Kamil nikde nezminoval, ze je potreba znat predeslou tvorbu

      Vymazat
    6. "Lidi kteří Kazmovi nesahají ani po koule si tady uleučují od svých mindráků." Chtěl jsem se na ty Kazmovy koule podívat, když o nich tak básníš, ale vězí tak hluboko zastrčený i s pérem v tvojí řiti, že jsem z nich moc neviděl. Tak snad příště. U One Man Show 2 - the sequel.

      Vymazat
  29. Děkuji za recenzi, komentáře a jsem rád, že pořád platí: šou - byznys, bez byznys není šou a bez šou není byznys...Kazmovi zůstal jen byznys, chybí mu jeho tvůrčí silná zrcadla Záhoř a Krug, což je prostě spíš smutné...

    OdpovědětVymazat
  30. Ano, zde přítomní Kazmovi marketéři, kteří řeší "čísla, sledovanost a návštěvnost webu" jsou opravdu humorní. Navštívili fukovesmír poprvé, v rámci pracovních povinností, protože teď musí masírovat veřejné mínění jak je film super, ale neví nic o tepláctví, mrtvém synu Bohdana Slámy ani vystrašujícím slůněti. A hlavně pracují s mylným předpokladem, že kritizováním a snižováním kompetence Františka a Ilči tady vyvolají nějakou kontroverzi :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alebo snahu o napravu. ROFL

      Vymazat
    2. Přesně, místo Kazma universe by měli navštívit Fuka universe.

      Vymazat
    3. He he, bez ironie nejvýstižnější komentář pod tímhle filmem :) Tepláctvo tu pana Františka trolí pod každým filmem dvacet čtyři hodin denně - je tu takovým dobrým zvykem do něj rýpat (ale je to jen takové žertovné pošťuchování - máme ho jinak rádi(y)). A teď sem vtrhnou nějací Kazmovo marketéři a patolízalové a myslí si, že svými hloupými poznámkami o neprofesionalitě autory urazí. Naopak, každý takový výšplecht je pro fffilm pochvala!

      Vymazat
    4. Ja Fuku rad nemam.

      Vymazat
  31. Totální sračka, ale kartičku střelím na Aukru, snad mi to zalepí aspoň půlku vstupného

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve většině kin lze nějakou dobu před představením lístky stornovat. Já už to udělal. (ano koupil jsem je včas, protože jsem věřil, že se mu podařilo třeba něco jako Prostřeno. Recenzí je ale venku dostatek na to, abych do kina nešel) Tohle za peníze nestojí.

      Vymazat
  32. https://www.kinobox.cz/clanky/recenze/25009-kazma-skutecne-prepsal-dejiny-jeho-celovecerni-onemanshow-je-nejfadnejsi-film-vsech-dob

    OdpovědětVymazat
  33. Jako jedno se musí uznat, Kazma je prostě dobrej obchoďák a umí navnadit.
    Já z toho prostě cítím Molyneuxe a seriál Ztracene.
    - Molyneux - ten taky dokáže naslibovat hory doly a originalitu. A zvládne prodat i oťukávání krychličky. A pak skutek utek.
    - Ztraceni - prostě to vyexploitování, jak jsou lidi zvědaví, když vyvoláte pocit, že je všechno promyšlené a když vydržíte do konce, tak to bude dávat smysl. A tak hltáte každej nesmysl a vymýšlíte teorie, jak by to mohlo všechno souvist. A pak se z toho ukáže slátanina. Tak tady taky vás to naláká na v tralerech na auto, adélu, (tuším že tam byl i závěr z Párty Hárder?), do toho se různě objevuje ten symbol napodobeniny relikvie smrti... a všichni to hltají, protože věří tomu, že "je to Kazma, tak to spolu přece všechno nějak souvisí a vyrazí nám to dech jak je to vše promyšlené a provázané". No a ono to dopadne jak poslední díl Ztracených. Všechny "záhady" se převdou mávnutím ruky a hotovo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Umi navnadit? Trailer som videl a znudene som cakal kym ta cringe sracka skonci. Uz z toho bolo jasne, ze to su len nahodne pozliepane veci.

      Vymazat
  34. Na konci filmu se dozvíte, že schoval 22 Mega do jednoho z 22 symbolů u Lysé nad Labem. Věřte nářadí a běžte zjistí v jakém z 90 betonových kvádrů je Kazmův poklad ukrytý. Jen pozor, celé to snímá kamera na stožáru. Součást další Kazmovi úchylné show...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A když budou v tom a nic nenajdou můžou s kopáním pokračovat dál a rozkopat celé město,lidem to tam vadit nebude daňoví poplatníci ten bordel za kazmu zaplatí a Kazma se bude smát v zahraničí a počítat kolik si vydělal.A ovečky budou v tom hledat nějaký skrytý větší smysl.

      Vymazat
  35. https://www.idnes.cz/kultura/film-televize/recenze-kazma-onemanshow.A230815_210552_filmvideo_spm

    OdpovědětVymazat
  36. Za mne recenze prinosna, kvalita filmu ocekavatelna. Drobnou vytku bych dal tomu, ze v recenzi neni nic, nebo jen velmi sporadicky o jinych remeslech tykajicich se tohoto filmu, jako kamere, strih, zvuk atd. Posledni vytka, u adiostopy bych uvedl, ze recenze obsahuje spolilery, aby ti, kteri se chteji nechat prekvapit, sem potom nemuseli davat komenty, jak je to neeticke, kdyz uz si to audio pri prvnim spoileru neumi vypnout ;-)

    OdpovědětVymazat
  37. Tady se opravdu asi slétnulo hodně Kazma fanoušků. Jenom pro info na iDNES už Spáčilka taky vyhodila recenzi. Tak můžete jit brečet ještě tam.
    Já si rád přečtu/poslechnu recenzi bez spioleru jakéhokoliv filmu, protože chci vědět, zdali má smysl za to dávat peníze v kině.
    Evidentně v tomto případě nechce Kazma, aby se to recenzovalo, protože je to brak a lidi by potom nepřišli platit do kina.

    OdpovědětVymazat
  38. https://film.moviezone.cz/onemanshow-the-movie/recenze

    OdpovědětVymazat
  39. František brečí, ovečky brečí, všichni brečíte :D

    OdpovědětVymazat
  40. Odpovědi
    1. Wikina tvrdí, že
      Kazma is a Japanese professional wrestler.
      Kazma is an ancient city in Kuwait.
      Vyber si..

      Vymazat
    2. Prý zakopal někde auto, říkali dobří lidé tady v komentářích.

      Vymazat
    3. Nikoho nezaujíma čo tvrdí tvoja cicina.

      Vymazat
    4. Díky liško, konečně jsi tu k něčemu dobrý. Což samozřejmě neomlouvá všechen ten ostatní opruz.

      Vymazat
    5. Zdravím Vás pánové, Františku - moment kdy se 🦊 zapojil do této šílené debaty byl epický, smál jsem se jako dlouho ne....jednou za rok,dva nakouknu a ...NIKDY nezklamete. Audio recenze NIE, psaná forma vítězí. Přesto, první komentář po letech v ilegalitě, jako Connery, Nikdy neříkej Nikdy,doba Lišiakov je tu ! Tož! Stokorunáčka ide pánu 🦊!

      Vymazat
    6. Lisiak to znie legit. Rychlo mu posli udaje ku bankovej karte.

      Vymazat
  41. To je Fuka jediny kto zverejnil recenziu, alebo preco je tu naval vsetkych dvanastich fanusikov Kazmy?

    OdpovědětVymazat
  42. Suma sumárum je to srajda. Díky za recenzi.

    OdpovědětVymazat
  43. Takže srajda, jako vždy. Díky za recenzi.

    OdpovědětVymazat
  44. https://nafilmu.cz/2023/08/kazmova-one-man-show-ve-filmu-ma-po-slavnostni-premiere-recenze-nevesti-nic-dobreho/

    OdpovědětVymazat
  45. Nutně potřebuju celovečerní film o kampani na FUKAFUTOKYU a všem, co přišlo poté, co se vybralo víc než cílová částka.

    OdpovědětVymazat
  46. Zdravím tým onemanshow, který jak předpokládám již od rána bedlivě sleduje co již od předpremiéry na internetu prosáklo. Vidím to tak, že existují dvě možnosti v jaké náladě se aktuálně nacházíte. Pokud byl film, který divácí shlédli na předpremiéře skutečně oním heroickým počinem, tak již asi brečíte. Když vezmu v potaz co všechno jste kolem toho nakecali, tak varianta slabého filmu, která vyústí v nějakou trapnou hru o hledání peněz byla pro většinu diváku logickým předpokladem. Jestli to tak je, tak to bylo skutečně ubohé a bude to zřejmě váš poslední počin. Moc se mi tomu ale nechce věřit. Pokud je tohle jen úvodní kolo, při kterém takovou reakci diváků očekáváte, tak klobouk dolů. Pak se u vás zřejmě oslavuje že? :) Jelikož jste předpremiéru dali o dva dny dříve (klasicky jen o den dříve) než premiéru, tak nějak doufám, že jste potřebovali čas na to, aby váš film diváci zdatně pomluvili. Já jdu na film ve čtvrtek a budu doufat, že my ostatní uvidíme již úplně jiný film. :) No jsem zvědavej jak dopadnete. V nejhorším to okecáte jako s tím Marešem ne? :) Tak hodně zdaru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tě bohužel zklamu, je jen jeden film, už tak to byla dřina vypotit. Jinak máme akorát za úkol pomluvit lidi, kteří něco leaknou.

      Vymazat
    2. To opravdu reagoval někdo z kazma-týmu? Budu stále doufat...doposud jste to měli vždycky dobře promyšlené a propracované. Přece to nemůže být takový odpad jak se dnes dočítám na CSFD.....

      Vymazat
    3. Tak za mě docela dobré...dal bych tak 70 procent. :) Takze nakonec chvalim...

      Vymazat
  47. Proc jsi radsi nesel na #annaismissing?

    OdpovědětVymazat
  48. Fukodrama feat. Kazma. Tak ja uz bych prosil jen popcorn.

    OdpovědětVymazat
  49. Ja si pustil tenhle podcast "pana znalce" kde se v první minutě dozvím, že vlastně Kazmova tvorbu absolutně nezná. Tak jakej to má informační obsah ? Automaticky jsem ho tedy vypnul.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi tu nový, viď? Zjevně taky Fukovu tvorbu absolutně neznáš, protože kritizování nízké kvality podcastů tu přestalo být zábavné cca před rokem. Tak jakej to má informační dosah?

      Vymazat
    2. To je zábavné pretože si sťažuje na neznalosť Kazmu a sám vie prd o Fukovi a jeho tvorbe.

      Vymazat
  50. Fukofu, vyser sa na cenzúru, nakúpil som popcorn, toto chcem live.

    OdpovědětVymazat
  51. Ten podcast je amatersky. Kazmu neuznavam, a to po akci s Maresem, ktera pro me byla pres caru etickych hodnot. Nicmene plkat si v podcastu evidentne bez nastudovani kontextu a tvorby autora filmu je profesni upadek, i kdyz to je bezne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čo je prosím ťa toto za blbosť, ako to pomôže hodnoteniu aktuálneho diela? Moj obľúbený režisér Bay začal točiť pre mňa nepozeratelné filmy. Ako mi ich hodnoteniu má pomôcť, že poznám jeho tvorbu a čoby to malo zmeniť?

      Hodnotí sa film ktorý pozeráš a nie život a dielo v kontexte doby a premien reálneho socializmu ako reflexie ľudskej duše.

      Vymazat
  52. Jestli Fuka musí při honbě za recenzenti porušovat nějakou gentlemanskou dohodu a spoulerovat film, tak je to pro mě morální ubožák….

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Další trdlo co sem zabloudilo. Tak znova: morální ubohost je jedním ze základních pilířu tohoto diskuzního fóra. To je snad zjevné už z celkové grafické stylizace proboha, ne?!

      Vymazat
    2. Strašné fakt ,to je na "za koule do průvanu". V podstatě řekl jen to co si všichni mysleli - epizoda pro kina ;)

      Vymazat
    3. A co tak úžasného a překvapivého vyzradil? Nic takovýho jsem neslyšel. Ty "překvapivé" zvraty možná byly dobrý před 10 lety v 15 minutových sestřizích. I když už tehdy se mi to zdálo předvýdatelný.

      Vymazat
    4. Ale naštěstí žádnou neporušoval ne?

      Vymazat
  53. Možná je ten film totální trash, ale aspoň na něm začal pracovat a taky ho dokončil...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zase pŕŕŕ, nahral si Kazma part na elektrickú gitaru?

      Vymazat
    2. delas jak kdyby to dal cele sam :D

      Vymazat
  54. Aktuální hodnocení Kazmova veledíla na csfd: 19 %. Gratulky!

    OdpovědětVymazat
  55. Já FFFilmu věřím .Děti na Ukrajině tajný zákop potřebují.Podobně projímavý film v českých kinech v období letních blockbusterů chyběl... no řeknu roky ;)
    Teď jestli ho Tokio trumfne ...

    OdpovědětVymazat
  56. 135 komentaru a kounting. U polomrtveho Fuky jiz mnoho let nevidane. Kazma to opet marketingove dokazal, bez ohledu na cisla v recenzich.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad si Kazma vyjednal s Frantou podíl za každej komentář, protože po tom, co se ze všech stran valí odezva, že je to total sračka, tak moc nevím, jestli se mu to v kinech zaplatí.

      Vymazat
    2. Neříkejte mi, že jsem jedinej kdo po těch recenzích stornoval lístky. (A ano ve většině kin to jde. I v tom největším cinemacity, kde má lístky asi většina. Do dvou hodin před představením můžete dostat zpět své peníze mínus drobný manipulační poplatek). Pokud jste taky naletěli na marketing, ještě to jde vzít zpět.

      Vymazat
  57. A mas to fuko, uz ani kazmovci ta nemajou radi. Jak se ted cejtis, co?

    OdpovědětVymazat
  58. Chýba tu už iba Hromský aby nás poučil o tom ako Kazma reprezentuje všetko čo je zle s kapitalizmom.

    OdpovědětVymazat
  59. Tady je ale ukřivděných fanoušků vyhořelého Kazmy :)
    Jen tak dále F.Fuko. Díky za recenzi.

    OdpovědětVymazat
  60. Bohužel jsem Vaše hodnocení nezvládl poslouchat déle než 3 minuty. Nemá smysl poslouchat názor někoho, kdo film a jeho producenta a hlavního ptotagonistu odsoudil ještě před samotnou projekcí. Vaše omezenost je až obdivuhodná. Téměř stejně jako špatná artikulace a vyjadřovací schopnost Vaší ženy. Nelze Vám nedat palec nahoru za to, že při tak špatném konceptu a kvalitě podcastu jsou snad i lidé, co Vám naslouchají. To je skutečně fascinující. Nezbývá mi než Vám do budoucna popřát vše dobré, snad to pomůže zvednout kvalitu Vašich audio vstupů. P.S. Pokud zvažujete audiovizuální stránku, raději to nedělejte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady ti posílám Frantův youtube kanál. Aby sis náhodou nemyslel, že video stránku zanedbává. Enjoy: https://www.youtube.com/watch?v=tVH26RCvDwc

      Vymazat
    2. Moc díky za rozšíření obzoru. Ačkoliv moje přispívání sem značí opak, netrpím žádnou zvláštní formou masochismu, a proto tohle jistě mistrovské dílo vynechám

      Vymazat
  61. Realně tu pán " hate recenze na milionový produkt který napíše na web kterému by záviděla Lenka Lanczova z roku 2008.
    Gratuluji pane Fuko, proč jste nezůstal v Japonsku? Všem by bylo lépe. Těším se na váš film a proč až 2025?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně by teda byl o dost líp, kdyby do Japonska vystřelil Kazma se všema svejma bootlickers.

      Vymazat
  62. Jediná překvapivá pointa Kazmovo filmu je tenhle shitstorm od Kazmovo posluhovačů v komentáriu zde pod audirezcenzí.

    OdpovědětVymazat
  63. Franto. Nechcete zase naprogramovat nějakou textovku nebo jinou hru? Jste česká ZX Spectrum legenda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cožpak se vám už omrzel multiplayer v Tetris 2 ?

      Vymazat
    2. Pokud Frantovi pošleš dost peněz a zasponzoruješ tím jeho snahu, existuje nenulová pravděpodobnost, že o tom bude na chvíli uvažovat.

      Vymazat
  64. A jaka tedy byla ta OPRAVDOVA realita? To by me zajimalo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem zvědavý. Podle informací před filmem se po premiéře mělo stát něco velkého, v čem pojede celá česká republika (dle jednoho rozhovoru i ti, co na tom v kině nebyli). Měl to být takový průšvih že Kazma v několik rozhovorech říkal, že ne náhodou je hlavním partnerem advokátní kancelář, že ta bude po premiéře pěkně zaměstnaná a on raději zmizí pryč z čr neznámo kam na neznámo jak dlouho.
      Premiéru (i tu veřejnou půlnoční) už máme za sebou, tak v čem teda všichni jedeme? Do čeho, že nás Kazma namočil? Už to někdo ví? :-D

      Vymazat
  65. Franto, jsi picus. Posral jsi mi film.

    Kamil Bartos

    OdpovědětVymazat
  66. Franto, jsi picus. Posral jsi mi ministerstvo.

    Ivan Bartos

    OdpovědětVymazat
  67. Díky za boží recenzi. Jako bývalý Kazmuv/Kamiluv fanda (tak deset let zpátky jsem hodně frčel OMS na Streamu) mi při poslechu spínaly nějaké věci.
    Asi první - a divím se, že tu ještě nezazněla - je Markus Krug. Bývalý Kamiluv spolupracovník a režisér, lidsky hodně citlivý a obecně fajn člověk. Asi čtyři roky zpátky od Kazmy odešel, nechtěl už dělat pořád to samé a chtěl jejich show expandovat do Ameriky a přijít s novým konceptem, ne jen dál zahnivat v ČR se stejnou show. Hollywood baby! To Kamil nechtěl a tak se rozešli. Byly tam i další neshody. Marcus pak natočil to boží video s formulí pro RedBull a co dělá teď, jestli je fakt v té Americe, netuším.
    No a Markus byl ten důvod, proč předchozí pranky klaply a nespadly do cringe ani větších hejtu. On se svojí empatii byl proti pól Kamilova zmrdismu - a fungovalo to. Kamil vymyslel nějakou kundovinu a Marcus tomu dával kabát něčeho vyššího a dobrého. Ale tím, jak to myslel upřímně, tak to nebyl jen kabát, ale dokázal to skutečně a opravdove vložit do těch videí.

    Všimněte si, že před Marcusovym odchodem, všechny pranky Kamilovi procházely. I ten průser s Marešem dokázali ustát a rychle na to napasovat tu vymyšlenou kampaň 1/10 a i když už byly pochybnosti, tak z toho vyvázli. Nicméně už to ukazovalo, že Marcusovo slovo v týmu slabne a už jen hasí prusery. Zakopal jsem auto atd., které nefungovaly už jsou po jeho odchodu a obecně co Markus odešel Kazma nic pořádného neudělal a je jen zalezlý nebo jezdí do Kostariky.

    Proč to píšu - tohle mi hned seplo jak jsi v té recenzi mluvil o tom, že hodně mluví o tom, jak to propagují jako "americký film". Úplně vidím ten původní plán - In your face Markus, zvládnul jsem ten Hollywood i bez tebe! Haha, ne, no.
    Ještě jedna věc se mi tam spojila ale to jsem teď zapomněl, kdyžtak dopíšu.
    Jinak doporučuji Markusuv rozhovor v DVTV, myslím, že to je ta skutečná pointa filmu a důvodu jeho vzniku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvl si tretí čo píše o Krugovi.

      Vymazat
    2. Fredy Kruger je pašák!

      Vymazat

    3. Anonymní23. srpna 2023 v 0:54
      Fredy Kruger je pašák!

      Jo!

      Vymazat
  68. Franto, jsi picus. Posral jsi mi zakop.

    Jiri Bartoska

    OdpovědětVymazat
  69. Franto, jsi picus. Posral jsi mi zachod.

    Iveta Bartosova

    OdpovědětVymazat
  70. Kde je maestro Hromský? Vidím 200 komentářů, tak čekám, že aspoň 150 z toho bude od něj, a ono nic? Že by legrační sebevražda?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nerozdejchal verejne zostuzeni Gramatickým nacistou.

      Vymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.