8.8.23

Audio recenze: Gran Turismo - 70%

Pokud už mají existovat filmy, které jsou od začátku do konce reklama na korporátní produkt, pak je dobře, že jsou aspoň takhle kvalitní. Vlastně docela příjemné překvapení, technicky moderně bezchybné, námětem oldchoolově tradiční. A to mě naprosto nezajímají realistická rychlá auta a tím méně jejich simulátory.


37 komentářů:

  1. Ve 24 hodin Le Mans soutěží tříčlenné týmy, není to tak, že by se umístili tři různí závodníci na stejném místě. V r. 2013 byl na třetím místě v kategorii Prototype 2 (ovšem celkově na 9. místě) tým Greaves, který tvořili Mardenborough, Ordóñez (ten je taky z GT Academy) a Krumm (ten ne).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, ale presne takhle jsem to myslel. Ne ze by "nahodou tri ruzni jezdci skoncili treti".

      Vymazat
    2. Když jsi to tak myslel, měl jsi to tak i říci. Stává se ti často, že říkáš něco jiného, než si myslíš?

      Vymazat
    3. Občas často něco řeknu tak jak to myslím a někdo jiný to pochopí jinak než jsem to myslel. Je tedy možné, že to ve skutečnosti říkám jinak než jsem to myslel, ale to já objektivně nemůžu zjistit.

      Vymazat
    4. Objektivne to zistit mozes, ked dostanes takuto spatnu vazbu a idealne ked si aj znovu vypocujes co si povedal a ako to znie. Ale my vieme, s kvalitou si spokojny a nemas na to cas.

      Vymazat
    5. Co to znamena "obcas casto"?

      Vymazat
    6. To je něco jako "občas často", ale bez diakritiky.

      Vymazat
    7. Občas často bude asi něco jako nanozlytě.

      Vymazat
    8. občas často = furt

      Vymazat
  2. "oldchoolově" dobrý, ale mělo to ještě lépe být "oldkchůlově", vždycky tam bylo to české "kch".
    Kchůl, šery rajčátka, kántry, bohajeho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oldškúl.

      Vymazat
    2. Foneticky to vždy byl je a bude oldskchůl.

      Vymazat
    3. Pitomost, foneticky ve slově school není žádné "ch".
      Oh wait...
      Czenglish detected

      Vymazat
  3. Běžte s manželkou na Barbie. Je to překvapivě velmi dobré.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barbie je film, který klame tělem. To je na Fukovy, kteří zpracovávají jen první dojmy, moc složité.

      Vymazat
    2. To je dost relativní. Mě osobně to zas až tak dobré nepřišlo, a to i přestože kino burácelo smíchy. Film sám je plný stereotypů. A všechna ta plastic růžová začne po čase taky už srát.

      Vymazat
    3. Gramatický nacista10. srpna 2023 v 23:25

      Mně, přesto, že. Čárka před a je zbytečná. Dávám ti čtyřku za tento příspěvek o dvou větách plný hrubých chyb. Pokud jsi hloupý, neměl by ses vyjadřovat na internetu. I když je to teď v módě být tupoun a vyjadřovat se ke všemu. Vlastně jsem za to i rád, internet se tímto definitivně po cca 30 letech penetrace dostal ke všem vrstvám obyvatel. Ale pro takový jako ty jsou skupiny hlupáků na Facebooku nebo Telegramu.

      Vymazat
    4. Pane GramatickýNarcisto nevidel bi som to tag negatývne Ja som mal s dyktátov vždi 4-rku slovenčyna my nikdi nešla a ajhľa akí som čarovný A hlavne šykovní úspešní a perspektívni,,,

      What Is Happening Here!?
      https://www.youtube.com/watch?v=c2wCdhc7Pao

      Vymazat
    5. Tvl, u "mě" to byl ten autovyplňovač a "přestože" je gramaticky přípustné. Ten tvůj nenávistnej zbytek hovoří spíš o tobě, než o mně. Ale je to jedno. Jinak vsadím se, že na rozdíl ode mě, ty Facebook profil máš.

      Vymazat
    6. Jo tak preto pises tu commie agitku sem, lebo nemas facebook.

      Vymazat
  4. Veskere me vtipne komentare byly zcenzurovany bojovnikem proti internetove cenzure Fukou. Asi v nich nebyl dostatecny pocet Hitleru. To jen tak pro info, ze jste zde ochuzeni o kvalitni content.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasné, AnonymníHisterko, posťažuj sa teatrálne, že ti každý na internetoch ubližuje. Možno to bolo tým, že tvoj content nebol vôbec vtipný, ale skôr kktina..

      "A čo mám hovoriť na záver? Mal som rád život a mám ho rád. Žil som naplno, robil som naplno, dával som vám všetko. A čo teraz mám hovoriť? Poďte, poďme si zaspievať.."

      https://youtu.be/uR0CodnrNAo?t=17

      Vymazat
  5. Radšej by som chcel vidieť dvojhodinový necenzúrovaný zostrih ako "lepičidopiči" nalepení na prechodoch pre chodcov bojujú so šoférmi v pondelok ráno. A Legolas je v tomto filme IMO úplne zbytočný asi ako Pávek a Fremr..

    OdpovědětVymazat
  6. Akú veľkosť podprsenky má žena programátora? C++

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavost: Geri (Halliwell) Horner, která hraje matku, je žena Christiana Hornera, současného šéfa týmu Red Bull Formule 1.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi jak ti degeni z čsfd, co tam píšou ty svoje nezajímavý zajímavosti.

      Vymazat
  8. Myslím, že tu jsou tři anonymové. Jeden Slovák, říkejme mu Slávek, a dva Čehúni. Jeden ten Čech je celkem ostrej, občas zvládne argument, a celkově jeho mozkovna funguje allright, a to i přestože má v hlavě kozí bobky. Druhej Čech je totální lopata, duševní břídil a mambo jumbo Limbo bimbo. Všichni tři si myslí, že jsou hrozně chytří, ale nechápou, že chytrej člověk se podepíše alespoň smyšleným jménem. Třeba jako Franta Fuků. Takže tak nějak. Free guru Jára!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prve Slovenske meno co ta napadlo je Slavek? Povedz nam viac o lopatach :D

      Vymazat
    2. Gramatický nacista13. srpna 2023 v 13:06

      Snad jsem neranil tve krehke homosexualni city. Doufam, ze ja jsem ten chytry Cech. Co kdyz jsem ale jen Slovak pisici cesky?

      Vymazat
    3. Byval som chytro prihlaseny menom ako ty, ale potom mi vyprsali cookies.

      Vymazat
  9. Ja jsem guru Limbo Bambo. Dekuji za nahlednuti do tvych myslenkovych pochodu.

    OdpovědětVymazat
  10. Stejně to je zajímavé. František se už pár dekád stylizuje do pozice nesystémového rebela tím, že mimo jiné do svých vtipů zapojuje Hitlera a jeho kolegy. Mezitím čas trhnul oponou a Hitlerův ukrajinský asistent Bandera je už všeobecně přijímanou celebritou, který má v Kyjevě sochy a po něm pojmenované ulice. Ještě pá "Overtových okének" posunout a z Hitlera bude neprovokativní postavička s divným knírkem.

    Jak František zareaguje? Přejde na Kima z Koree? (ten je daleko) Nebo snad na Putina (ten je zase nebezpečně provokativní)

    Nechme se překvapit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hromsky, nemusis psat jako anonymni. Svuj dloh nezapres. Z prispevku vyse je taky patrno, ze fandis ruskym teroristickym onucim. Leda, ze by to byl chytrak Liska,ale ten pise cobolsky.

      Vymazat
    2. Teda, Honzíku, to od tebe nebyl úplně zdařilý pokus tu psát jako Anonymní.

      Vymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.