18.4.24

Audio recenze: Abigail - 50%

Docela originální mix hororu a parodie na horory, který se svou krvavou atmosférou dost podobá "Krvavé nevěstě", předchozímu filmu týchž tvůrců. Na rozdíl od "Krvavé nevěsty" má ale tenhle film mnohem méně zajímavé postavy a větší porci demence (ať už je záměrná nebo ne). 


12 komentářů:

  1. Rád bych pochválil Frantu, že se konečně naučil psát na rozdíl.

    OdpovědětVymazat
  2. Rad bych pochvalil spoluobčany.

    OdpovědětVymazat
  3. Vy to hodnotite separatne, alebo preco je tuta pisana recenzia 50% a podcast 60%?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodnotíme separátně a zde v nadpisu je vždycky jenom moje hodnocení. To je 50% a shoduje se s tím, co říkám v podcastu ve 2:40.

      Vymazat
    2. Tento komentář byl smazán umělou inteligencí kombinovanou s inteligencí lidskou. Akorát se neví, která jej smázla dříve. Je inteligentnější stroj nebo člověk? Samé otázky milý Watsone!

      Vymazat
    3. A povazujes se Frantisku stale za film revjůvra from ček rýpablik a nebo už jsi nyni cistokrevny film audijo revjůvr from ček rýpablik (wit mač jangr vajf)?

      Vymazat
    4. Well, ček rýpadlo mě fakt po ránu rozesmálo. Kýp smajling bojz!

      Vymazat
  4. Franto posloucháš ještě filmovou hudbu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by si měl František snad ještě pamatovat, netřeba mu to oznamovat. Možná bych mu to příště zkusil přikázat.

      Vymazat
  5. V jakým filmu tě zaujala naposled hudba a otázka číslo 3 nezda se ti že hudba ve filmu nestojí v posledních letech za nic.

    OdpovědětVymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.