21.4.24

Audio recenze: Stovky bobrů [Hundreds of Beavers] - 60%

Už Harold Lloyd a Tex Avery věděli, že nemůžou natočit stominutový film, ve kterém by byla jenom non-stop grotesková akce. Mezi tou akcí musí být ještě něco, co ji nějakým způsobem spojuje a dává jí smysl (přičemž slovo "smysl" může mít spoustu různých významů). Mike Cheslik to odvážně zkusil (beze smyslu) a skoro se mu to podařilo. Jsem rád, že jsem to viděl, ale od poloviny filmu jsem se nudil (ano, i při tom "šíleném" závěru).


10 komentářů:

  1. Ani jsem nedoufal, že na tohle recenze bude. Doporučuju to kudy chodím (i když rovněž připouštím, že poslední třetina je nadbytečná a významově kontraproduktivní). 80%

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidím to úplně stejně, sekvence v bobří stavbě je zbytečně protahovaná a zasloužilo by prostříhat. Ale tímto neduhem trpí hrozně moc filmů, kde je zběsilá akce a tvůrci mají zřejmě pocit, že je potřeba ještě gradovat.

      Vymazat
  2. Stovky bobru Frantisek nevidel. O panictvi prisel velmi pozde a sotva jich zvladl 10. Tzn jeden bobr za 5 let. Nic moc. Daniel Docekal je na tom lepe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. František to dohnal až teď, na stará kolena. Ale u 51. bobra se začal nudit. To by se mu v mládí nestalo.

      Vymazat
  3. Ten nazev je jak porno z osmdesátek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "To se tam nevejde! Vejde, neboj! AU!!! No vidiš!"
      Erotický dabing pro pamětniky..

      Vymazat
  4. Z toho nazvu mam PTSD.

    OdpovědětVymazat
  5. Bobr kurwa, jake bydle.

    OdpovědětVymazat
  6. 100 bobrů - to by mohl být film o tom jak se o Spartakiádě ukryl mladý František do umýváren starších žákyň. (těch v červených dresech s bílými pruhy)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by mohl byt mic hezky film! Neco jako nejslavnejsi slovensky film 100 drevokocuru.

      Vymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.