14.2.24

Audio recenze: Sucho - 70%

Pokud jste fanoušky typicky českého filmového žánru "všichni jsou v hajzlu", tak si skutečně pošmáknete. Takhle kvalitního zástupce jsme tu dlouho neměli. 


9 komentářů:

  1. Dávám lajk. Zdar. Amina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fukovi musíš dát superlajk, jinak bez šance. A samotní muži nepište.

      Vymazat
  2. Tyto recenze co mohou zabránit tomu, aby na takový film někdo omylem zašel jsou něco jako veřejnoprávní služba. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tie dve vety recenzie plus hodnotenie su pozitivne.

      Vymazat
    2. Slámův zcela vymyšlený vesmír o vesnici, kde žijí hrozní lidé své příšerné životy a k tomu "kavárenská" agitka o aktuálních problémech světa, děkuji nechci.

      V rámci žánru a požadovaných cílů sponzorů a grantů asi vzniklo to co mělo, nejspíš v uspokojivé kvalitě. Ale vidět to nechci ani zdarma.

      Vymazat
    3. Ony ty ostatní české filmy žánru "všichni jsou v hajzlu" jsou vesměs od stejného režiséra, tož tak.

      Vymazat
  3. Mm-hmm, jsou na hovno tí chlapy.. V preklade: ak máš penis, nezáleží na tom, čo (ne)urobíš, aj tak si evil. Potom sú progresívni soudruzi zaskočení a vyplakávajú, keď tieto toxické generalizácie šialenci pochopia doslovne a strielajú po slušných ľuďoch tesne pred Vianocami. #nerúst #pirátivšechzemívyližtesiprdel #bohdanaslámajepiča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je přesně názor, který tu scházel, protože každého strašně zajímá.

      Vymazat
    2. Už jsme mysleli, že vás někdo ulovil

      Vymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.