15.2.24

Audio recenze: Manželé Stodolovi - 70%

Pokud máte rádi filmy, které jsou kvalitní, ale moc "nešlapou" (například od Larse Von Triera), tak se vám tohle bude líbit. Není to kriminálka a už vůbec to není exploitativní, je to především o atmosféře, a záměr se zřejmě vydařil. 


17 komentářů:

  1. Fuka dnes ide jak mašina. Ale nebojte sa backeri, potom bude zase viac času na dokumentl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trochu mě zaráží, že se pan Fuka prezentuje jako filmový kritik a prohlásí, že ve filmu hrají méně známí čeští herci.

      Vymazat
    2. Snažím se, abych se nikdy nikde neprezentoval jako filmový kritik. Kde jsem se tak prezentoval?

      Vymazat
  2. Nikdy jsem žádnou audio recenzi neposlouchal a ani nebudu.

    OdpovědětVymazat
  3. Manžel Stodola byl taky na hovno. Protože ho chytili.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co ho nabonzoval sused zo zavisti, ze ma mladu Lisku?

      Vymazat
    2. Kdyby jenom sused pane kolego.. Nabonzovali ho ze závisti všichni dúchodci. Manžel na hovno totiž likvidoval voliče Zemana a manželka Stodolová byla vesmírne-empatická oběť sériového týrání, která za nic nemúže. Na hovno jsou jenom muži. Všichni. A přitom taková láska to byla..

      Vymazat
    3. Muži na hovno jsou pouze muži od hovnocucu, pane kolego! Ovšem pokud byla Stodola Babákova, pak úvodní věta přestává být universální

      Vymazat
  4. Doporučuji Ilče dokumentární seriál Legendy kriminalistiky z roku 2017. První dvě epizody jsou věnovaný právě Stodolovým. Ostatně i všechny ostatní díly jsou naprosto vynikající, protože jsou v nich použity vyloženě policejní materiály ve formě nejen fotek, ale i videozáběrů, kde vyloženě vidíte konfrontaci vrahů vůči sobě, na místě činu atd. Je to opravdu nářez. Skutečné výslechy, konfrontace, přiznání, fotky masakrů. Legendy kriminalistiky zpracovávají snad úplně všechno a mají v tuto chvíli 31 epizod. Tak moc mě to zaháčkovalo, že jsem to sjel prakticky všechno najednou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tedy doporučuji Největší kriminální případy Slovenska. Narozdíl od české inkarnace, mají Slováci koule a nemají potřebu nic zakrývat ani jinak cenzurovat. Daleko, daleko větší nářez bez jakýchkoliv kompromisů.

      Vymazat
    2. A v té slovenské mutaci jsou Stodolovi?

      Vymazat
    3. My máme Čubírkovú.. "Vráť sa k svojej Čubírkovej" bola obľúbená hláška nemenovanej docentky, keď ráno vykopávala milenca z jej bytu.

      Vymazat
    4. To je výborná hláška.

      Vymazat
    5. Přesně tak. Stodolovi tam pochopitelně nejsou, ale i Slováci se mohou pochlubit solidní galerií zla. Speciálně epizoda „Horehronský rozparovač“ mi sebrala pár nocí klidného spaní.

      Vymazat
  5. Epic fail hned na začátku. Dana byla manipulativní psychopat a Jarda byl pevně v její moci,to už je dnes všeobecně známý fakt.
    Který nakonec přiznal i Jaroslav byť je ducha mdlého 😃

    OdpovědětVymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.