13.3.24

Audio recenze: Sladký život - 50%

V 80. letech natáčeli ve společnosti Cannon Films imitace, které se přesně držely šablon akčních blockbusterů a slušně vydělávaly, protože se líbily akcechtivým mladým mužům, kteří se viděli v Chucku Norrisovi a Van Dammeovi. "Sladký život" je ekvivalentním filmovým produktem pro ženy ve středním věku. Nepochybuji, že bude mít velký úspěch. Rozhodně je profesionálněji natočený, než většina podobných českých napodobenin, ale je to především mechanicky vyrobený produkt. 


16 komentářů:

  1. A František stále neumí používat čárky ve větách a cpe je tam, kde nemají co dělat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se učil česky ze CNN, tak ho nechte.

      Vymazat
    2. Taky se jeste nenaucil delat mezeru mezi cislovkou a procenty. Holt stareho Fuku uz novym kouskum a praci nenaucis.

      Vymazat
    3. RE: "Taky se jeste nenaucil delat mezeru mezi cislovkou a procenty." FYI - "50" nie je cislovka.

      Vymazat
  2. Další film, další Hřebíčková... To je prostě totální well-fico-líško-peklo. Hřebíčková převzala štafetu po Kostkové, která také lezla doslova úplně ze všeho a kam se člověk podíval. Nejen že se u nás točí takřka bezvýhradně sračky, ale ještě v nich hraje doslova asi 20 stejných xichtů, povytahovaných z českých telenovel. Čest výjimkám. Jednoho dne bude Hřebíčková zalistovaná do katalogu zákeřných chorob, v kategorii "prudké alergie". To je hnus, velebnosti!

    OdpovědětVymazat
  3. Já Františkovi ten sladký život přeju. Vy ne? Zdarec. Amyna

    OdpovědětVymazat
  4. Well, scenár zrejme napísala táto čiarka. Takto to dopadne, keď sa čiarky cpú tam, kde nemajú čo robiť..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lišáku, kdyby ses kouknul například sem (https://www.csfd.cz/film/1473660-sladky-zivot/prehled/ ), tak bys objevil, že scénář napsali dva chlapi (Martin Horský a Tomáš Hoffmann). Neučili vás ve škole, že se mají informace ověřovat?

      Vymazat
    2. Slovaci z rad Ficovych volicu nechodi na slovenske nebo cesko SLOVENSKE databaze. Ty chodi vyhradne do ceskych diskuzi na novinkach, idnes a na fukuv audio recenzentsky projekt. Na Slovensku totiz nemaji dost vlastnich zpravodajskych serveru a autistu se starnoucimi lolitkami.

      Vymazat
  5. Zajimala vy me recenze na filmy a mame co jsme chteli a Pribeh lisek (nema nic spolecneho s mistnim ruskym nekamaradem).

    OdpovědětVymazat
  6. Me by zajimaly recenze na filmy jako Ferrari, Dune 2 a jine zasadni pecky roku. Kdyby obe dve Fuky nechodily na zbytecny cesky sracky, zbyde jim v ramci zivotni naplne uz jen ten xbox.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě zajímají upozornění na zajímavé filmy. Klidně i retrorecenze. Zásadní "pecky" roku se od těch českých pecek liší jen rozpočtem. Manželé Fukaovi se potápějí do bahna dnešní filmové produkce a hledají perly. A když je nenajdou, tak aspoň vydají varování. Což je super.

      Vymazat
    2. A možná i nějaká ta hodinka na střihání netradičního dokumentu...

      Vymazat
  7. Recenze dobra, film nuda. Nebo naopak - ani jedno jsem si nepustil.

    OdpovědětVymazat
  8. Ono .. ty izomorfní filmové plakáty byly (minimálně) tři:
    (dal bych sem obrázek, ale zde křída)
    https://www.facebook.com/lukas.vujtek/posts/pfbid028z4KbFdzk1VDLAyXzTa5zehtyWFffGvUdeHG

    OdpovědětVymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.