18.3.24

Audio recenze: Panenky na útěku [Drive-Away Dolls] - 70%

Pokud jste neviděli moc předchozích filmů bratrů Coenových, možná vám tento bude připadat vrcholně originální. A pokud jste jich většinu viděli, tak je nutno konstatovat, že tento patří (v posledních letech jejich tvorby) k těm vydařenějším. Pro fanoušky a fanynky lesbismu naprostá nutnost. 


25 komentářů:

  1. No tak to je super, že vím, kdo umře, a nebudu u filmu zbytečně napnutý...
    Boha jeho, to mám z toho, že sem lezu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Umře před úvodními titulky...

      Vymazat
    2. Já umírám při znělce.

      Vymazat
    3. Mockrát děkuji za spoiler, že před titulky někdo umře. Zdraví Amyna

      Vymazat
    4. OK. Nebudu vas napinat÷ vsichni jednou umreme. Je to spoiler?

      Vymazat
  2. Hudsucker Proxy je snad o několik let starší než Lebowski, ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ?? Já netvrdil, že je novější.

      Vymazat
    2. ?? "po Big Lebowskim mi přišlo, že mají relativně sestupnou tendenci - vlastně ne, možná velmi hodně se mi líbil film Hudsucker Proxy..."

      Vymazat
    3. Aha, tak to jsem řekl opravdu blbě. Myšlenka měla být "Nejlepší od nich bylo Fargo a Big Lebowski... Vlastně ne, nejvíc se mi líbil Hudsucker Proxy."

      Vymazat
    4. Tak tos asi jeste nevidel No Country for Old Men. Pro me osobne asi nejlepsi Coeni, nasledovane Fargem a nasledovane Big Lebowskim.

      Vymazat
  3. Fuka není Králové videa. Fuka je Králové spoilerů a možná i sequel Králové nulových výsledků celoživotní práce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nulových výsledků čeho?

      Vymazat
    2. Vlastně ano, práce je špatně použité slovo. Výsledků dřiny/zábavy.

      Vymazat
    3. Má bitcoin, má dům, má doma ženskou. A protože měl svatbu na balkoně, tak má i rodinu.I když si nechal zneschopnit dělo, takže nemá děti.

      Vymazat
    4. Tomu se rika prirozena selekce. Slabsi jedinci bud prirozene nepreziji drsne podminky sveta, pripadne dobrovolne zneschopni multiplikaci sveho weakling genu, protoze vedi, ze nejsou schopni se postsrat o sebe a jeste o deti v tomto drsnem svete.

      Vymazat
  4. František (nechcem byť hnidopich), je toho viac, čo si řekl/napísal opravdu blbě. Napr. je rozdiel medzi tvrdením, že "film napísali/režírovali bratia Coenoví" a "film napísal/režíroval Ethan Coen" - marsturbovanie (N=1) nerovná sa s.ex (N>1), že.. Nechal som sa zmanipulovať prvou vetou v perexe a neurobil som dobre. Film ale určite dostane Oscara za najlepší penis na plátne. Neviem, či si spomínate na Prci prci prcičky - táto pytchovina je sofistikovaná ferzia prcičiek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A taky jsem řekl, že v Big Lebowskim ve snové sekvenci jsou "Valkýry" a přitom je tam jenom jedna a ty ostatní jsou... něco, ale ne Valkýry.

      Vymazat
    2. Ještě, že jsi ho po(o)pravil!

      Vymazat
    3. A znovu opakujeme Lišáku, že je Hollywoodu celkem jedno, jak jsi s filmem spokojen, co si něm myslíš a co tady píšeš - hlavní je, že sis koupil lístek a příště přijdeš zas.

      Vymazat
  5. Franto, myslíš, že už pan Vrbovský ví, kdo jsi? Už mu něco o tobě řekli?

    OdpovědětVymazat
  6. Co ten nový Ilčin slovenský přítel? Už jsi byl, Franto, představen? A je váš vztah polyamorní? A budete do budoucna hodnotit filmy ve třech?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilča má slovenského galána? Že se Fuka ani nepochlubil. Možná na amatérech o tom něco utrousil...

      Vymazat
    2. To tazko, Ilca nevie po Slovensky.

      Vymazat

Komentáře jsou moderovány kombinací umělé a lidské inteligence. Mohou být zveřejněny až po několika hodinách a ty zveřejněné mohou později zmizet. Pokud pošlete stejný (nebo podobný) komentář několikrát, výrazně se tím snižuje pravděpodobnost, že bude někdy publikován.